Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9 lvl woj body - w co ładować?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przypadku bodego polecam vit:siła 2:1 czyli 2 w wit i 1 w siłe i tak do max siły, potem wit i zr.

@up
od kiedy to body ładuje więcej w wita niż w siłe ?

Mylisz profesje, 2 siła 1int ładuje się dla mentala, bo ma za mało ataku i dużo defa. Boty ma dużo ataku i mało defa więc wit jest potrzebny.

Opublikowano

To znaczy panowie....ta postać na 9 lvlu się zatrzymuje (zapomniałem dodać). Ma do dyspozycji tylko punkty do 9lvlu (jest to postać do dropu na m3).

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

To znaczy panowie....ta postać na 9 lvlu się zatrzymuje (zapomniałem dodać). Ma do dyspozycji tylko punkty do 9lvlu (jest to postać do dropu na m3).

Wszystko zależy od tego jakie masz EQ jak masz coś z PŻ i jakieś lepsze EQ to mozesz nawet wszystko w Siłę wrzucić. :D Ja bym prowadził 1:1 SIŁ:WIT najbezpieczniejszy bulid. ;) Jak masz lepsze EQ to idz 2:1 SIŁ:WIT :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

eq mam wszystko +6, czyli to jest:

długi miecz

Mnisia zbroja płytowa

i reszta itemów tych podstawowych od handlarki

Z pż to mam w sumie naszyjnik +1000pż, ale to w sumie na swojego woja 30lvl zostawiam, więc 2:1 chyba zrobię jak radzisz.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

W przypadku bodego polecam vit:siła 2:1 czyli 2 w wit i 1 w siłe i tak do max siły, potem wit i zr.

Mylisz profesje, 2 siła 1int ładuje się dla mentala, bo ma za mało ataku i dużo defa. Boty ma dużo ataku i mało defa więc wit jest potrzebny.

Ty mylisz profesje, bodemu jako pierwszą maxuje się siłę, bo body bazuje na mocnych, szybkich hitach które są jego atutem, natomiast mental to typowy czołg dlatego maxuje mu się wita ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W jakim celu zaczynacie dyskusje o innych rzeczach niż w temacie? Na Wojowniku Bodym zawsze daje się po 2 w siłę i po 1 w wita - chyba, że mamy dodatkowy ekwipunek na PŻ i nie padamy, wtedy możemy oddawać więcej w siłę, co jakiś czas. ;-)

Opublikowano

Jeżeli masz mnisią +9, mieczyk +9 + eq z HP to polecam Ci ładować w samą siłę, bo sam takiego dropka mam :)

Jeżeli nie masz takiego eq, to 2 WIT : 1 SIŁ, ale i tak eq z HP będzie do tego dobre :)

Opublikowano

1 siła 2 wit. U body siła liczy się przede wszystkim. Po 50 lv i tak już powoli zmaksują Ci się siła i wit. Potem dawaj w zręczność.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co wy mu ludzie piszecie? Jak nie wiecie o co mu chodzi to po co wgl sie wypowiadacie? Napisal, ze sie zatrzymuje na tym 9 lvlu wiec nie piszcie co bedzie mial na jakim lvlu... Jak masz bota to mozesz dac 3sila 1 wit jak nie to raczej 2 sila 1 wit wtedy elegancko mozna podropic troche przedmiotow :)

Opublikowano

Skoro zatrzymujesz się na 9lv. to ja polecam Ci wymaxować albo całą siłę albo dać 2 siła 1 wit.

Jeżeli masz buffa możesz z nim iść. Będzie na pewno lepiej no i łyknij jakąś zieloną potkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...