Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Arenas Of Glory/ Gladiatorzy2 !

Hyperion901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Bota do Arenas of Glory ktory automatycznie zbiera skrzynki, widzialem jak bardzo duzo osob na nim gra ale nie moge go nigdzie znalesc na internecie moze ktos z was juz go znalazl Prosil bym o link Download, z Gory dziekuje :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam Ale nie dam Za to musiałem Zapłacić :) 21748530 dogadamy się na GG

jezuuuu..ja tez mam i co z tego...jakie to wszystko zmaterijalizoane jest...i mozna na necie znalesc tylko trzeba poszukac...ja starcilem wiele godz na znalezienie i mam..tylko mam pytanie czy jest ktokolwiek w stanie mi pomoc;)otoz znalazlem bota tylko konto na wp jest i z tego co dowiedzialem sie wlasnie program w tej grze na wp bierze niby gracza za bota i na wp nie chce dzialac czy da sie jakos to przerobic aby dzialalo...powiem ze komus udalo sie ale nie wiem komu..wiecie jak to jest,,bede wdzieczny za kazda pomoc z gory dzieki i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezuuuu..ja tez mam i co z tego...jakie to wszystko zmaterijalizoane jest...i mozna na necie znalesc tylko trzeba poszukac...ja starcilem wiele godz na znalezienie i mam..tylko mam pytanie czy jest ktokolwiek w stanie mi pomoc;)otoz znalazlem bota tylko konto na wp jest i z tego co dowiedzialem sie wlasnie program w tej grze na wp bierze niby gracza za bota i na wp nie chce dzialac czy da sie jakos to przerobic aby dzialalo...powiem ze komus udalo sie ale nie wiem komu..wiecie jak to jest,,bede wdzieczny za kazda pomoc z gory dzieki i pozdrawiam

Powiem ci tak ja konto też kumpla mam na WP i nie chce działać obcykałem także że bot może się bugować.Z Tego co wiem to bot nie odczytuje kont przez WP ale musiał bym Się Zapytać Turasów .

Zapraszam do Klanu WojownicyWiatru Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...