Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metki Zazdrości / Ciemności i drop z nich

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli chciałbym się dowiedzieć czy potrzebna mi na tych metkach rękawica dropu czy też mogę tam zarobić bez takich itemów.

Z góry dziękuje za odpowiedz.

iuub.png

Opublikowano

Na Metiny Ciemności nie idź. Zrób postać 35 lvl z Bojowcem i wybierz się na Metiny Zazdrości. Bez rękawicy będziesz miał o wiele słabszy drop, jednak nie powinieneś narzekać (te kilka złotych miesięcznie zwróci się, jeżeli potem będziesz sprzedawał yang na allegro). :-)

Opublikowano

Na Metiny Ciemności nie idź. Zrób postać 35 lvl z Bojowcem i wybierz się na Metiny Zazdrości. Bez rękawicy będziesz miał o wiele słabszy drop, jednak nie powinieneś narzekać (te kilka złotych miesięcznie zwróci się, jeżeli potem będziesz sprzedawał yang na allegro). :-)

Nie zebym sie czepiał, ale w czym pomoze mu ta rekawica złodzeja? No w czym?

Kamyka i tak nie dropnie.

Na ku jest duzo % wiec prawie zawsze dropi. Z kd +4 jest ciezej ale na pewno rekawica nie pomozw mu w dropie 4, beda mu tylko 1 i 2 czesciej leciec, moze pofarci wie i wpadnie 4.

Ogolnie nigdy nie polecam 2x dropu na takie metiny. Po co tracic hajs?

Opublikowano

Najlepsza opcja to 50lv+ i metki mordu w DT + rękawica. Wtedy masz wyśmienity drop :)

KU / KD / KD+4 / itemy z HP mogą się trafić.

Co do zarobku na mniejszych lvlach to polecam 35lv z bojem i metki w m2 (nie wymagana rękawica, bo i tak nic takiego nie leci, a nigdy się nie spotkałem z tym, żeby nie wypadło KU z metka w m2 :)

Opublikowano

Najlepsza opcja to 50lv+ i metki mordu w DT + rękawica. Wtedy masz wyśmienity drop :)

KU / KD / KD+4 / itemy z HP mogą się trafić.

Co do zarobku na mniejszych lvlach to polecam 35lv z bojem i metki w m2 (nie wymagana rękawica, bo i tak nic takiego nie leci, a nigdy się nie spotkałem z tym, żeby nie wypadło KU z metka w m2 :)

Powodzenia na metkach mordu "50+". :D Co do nie wypadania KU to też mało widziałeś chyba. :P

Czyli chciałbym się dowiedzieć czy potrzebna mi na tych metkach rękawica dropu czy też mogę tam zarobić bez takich itemów.

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Można sie obejść bez na zazdrości przede wszystkim zarabia sie na KU do KD trzeba mieć sporo szczęscia :) Jak narazie sobie odpuść rękawicę, jak sobie będziesz chasał na metki cienia to owszem tam mozna rękawicą sie posłużyć, takie jest moje skromne zdanie :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Na metki zazdry nie warto kupować "Rękawicy złodzieja" bo dropią tam KU i KD(a drop i tak nie jest zły)

Na metki Cienia warto już mieć rękawicę(Ubijasz łuczniki może lotnąć ogon+)a czasem nawet kamol poleci.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Nie zebym sie czepiał, ale w czym pomoze mu ta rekawica złodzeja? No w czym?

Kamyka i tak nie dropnie.

Na ku jest duzo % wiec prawie zawsze dropi. Z kd +4 jest ciezej ale na pewno rekawica nie pomozw mu w dropie 4, beda mu tylko 1 i 2 czesciej leciec, moze pofarci wie i wpadnie 4.

Ogolnie nigdy nie polecam 2x dropu na takie metiny. Po co tracic hajs?

Jeżeli ktoś sprzedaje yang na allegro, to kilka złoty na wydanie rękawicy nie zaszkodzi, i tak się szybko zwróci, bo przy okazji z mobów lecą ulepszacze, marmury itp :)

Opublikowano

Ja bym ci najbardziej polecił surę wp lub bodziaka 35-40 lv i na metki ciemności. Na ogonach z + można ładnie zarobić. Do tego z rękawiczką. Jeśli będziesz bił na dolinie to zawsze możesz wodza ubić i też szansa na szkatke i kamyczek. Z ciemności leci trochę syf, nie warto na niej robić dropka.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tylko wp'kiem na metki. Ale ja bym chodził na metki cienia i dobił ten 40lv. Dropniesz jakiegoś Kamola,Ku zapewne.

Tylko pierw pomyśl nad buffem i skilami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...