Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] A ty jaką masz grafike w LoLu? Bo ja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...Bo ja mam taką

(oczywiście ranked - Silver II)

Każdy narzeka na nuubów to ja ponarzekam na mój sprzęt :O

Tutaj myślałem, że jestem na midzie, ale okazało się, blisko jak popatrzyłem na minimape

beztytuuwfr.png

Oczywiście wszystko na minimalnych, bo by mi się komputer spalił

Te serduszka to MF (1 lasthit na 2 i pół minuty FTW)

screen02b.png

A tutaj widać jak wale combo w miniona, a MF biegnie tak szybko, że nick za nią nie nadąża

screen03hh.png

Zaletą jest to, że Cie nic nie rozprasza, nie widzisz skill shotów (w ogóle spelli) no i ścian, żeby się nie przejmować gdzie są krzaki zakręty wieże itp...

Kolejną zaletą jest to, że nigdy nie wiesz skąd wyskakuje twój jungler i nie działają na ciebie efekty ograniczające widoczność

Minusem to, że jak spróbujesz przesunąć ekran (odległość Baron-Red) to masz większe prawdopodobieństwo na bug splata (miałem 2 w tym meczu)

heh

Opublikowano

Lol... 4/2

Połowa gimbusów by wyłączyła grę i narzekała na słabą dywizje, a teraz się wstydźcie, że siedzicie na brąz V mając normalny sprzęt i warunki do grania xD

Opublikowano

Lol... 4/2

Połowa gimbusów by wyłączyła grę i narzekała na słabą dywizje, a teraz się wstydźcie, że siedzicie na brąz V mając normalny sprzęt i warunki do grania xD

Pff, on jest uzależniony od lola xD (mury narysowane w mózgu) xD

Opublikowano

Zostajesz zbanowany, za nielegalne oprogramowanie do gry mające na celu pozbycia się ograniczenia widoczności.

nie działają na ciebie efekty ograniczające widoczność

Opublikowano

Propunuje, albo zainstalowac steroniki, albo napisac ticketa do supportu Riota ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...