Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski] OreCreator

MijamO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie są szansę na wypadnięcie więcej itemków, ale pracuję nad rzeczą, dzięki której tego nie będzie ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak uważam że łatwo coś takiego zrobić :D Nie mam aktualnie żadnego pluginu związanego z craftingiem ale dodawanie nowych receptur to nic dużego :P Mam tyko taki mały plugin do hyym głównie warnowania.

(żeby nie było. Od razu napisze ze to nie jest kolejna lipna wersja dawania 3 warnow i ban. Polecam przeczytać opis na bukkcie :P)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczyt potęgi ludzkiej - Plik .jar, który został skompersowany formatem .zip, skompersowano dodatkowo formatem .rar. Ciekawe, jak utworzyłeś plik typu .rar, mimo, że tylko WinRar obsługuje tworzenie .rar. Ludzie czynią cuda...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny plugin, przydatny na serwery survival oraz fb. Łapaj Lajka ; )

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Super ale załóżmy że znalazłem na mapie rudę diamentu , zbijam go kilofem z fortuną i mam 3 diamenty z 3 diamentów robię 3 rudy diamentów i je kopie kilofem z fortunką i dzięki temu mam 9 diamentoów itd.

bezsens

Opublikowano

Fajne Fajne ;) Lecz... Tego nie użyje bo będzie załatwo na serwie ;) Ale Like łap

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co jest w tym pluginie bez sensu ? Gość ma diaxa, robi rude i rozwala kilofem ze szczęściem, może to robić w nieskończoność.

Opublikowano

Wiecie co jest w tym pluginie bez sensu ? Gość ma diaxa, robi rude i rozwala kilofem ze szczęściem, może to robić w nieskończoność.

OMG.. Wiesz co jest bez sensu? To, że już 10 ludzi napisało o tym a ty tylko spamisz..

na pewno się przyda

Może rozwiń odpowiedź?

UPDATE!

Nowy crafting rud - powiedz "STOP FABRYKOM!".

UWAGA! "Fabryka" działa jedynie na LAPIS!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...