Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA/WIDEO]Event- Tankowy Wyścig.

PatjxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy niektórzy wiedzą, ale polskie community zorganizowało "Tankowy Wyścig". Polegało to na tym, że ludzie z 1 tierami musieli przetrwać 2 okrążenia na mapie klasztor. Z drugiej strony nacierał czołg 8 tieru(admin), którego trzeba było omijać. Kto przetrwał otrzymywał 200 złota. Co myślicie o tym by zorganizować coś takiego, tylko, że bez złota? Obejrzyjcie mój materiał z tego wydarzenia, który dodatkowo skomentowałem głosowo.

Co o tym myślicie? Piszcie tutaj. Ja mogą się zająć organizacją, tylko muszę mieć pomoc. Kontakt ze mną na YT :) To nie jest reklama, chcę tylko pokazać jak to wygląda. Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Opublikowano

Mam też dwa inne pomysły, a mianowicie chodzi mi o ligę wyścigową i derby demolki :) Jeśli wam się to podoba, to zalajkujcie ten filmik, bo pewna osoba którą znam zazdrości mi 100 subów na yt i nasyła swoich e-kolegów, żeby hejtowali ten kanał. Jutro na kanale pojawia sie szczegółowe info jakby to miało wyglądać.

Opublikowano

Na początku można spróbować sam wyścig zorganizować, jakby dobrze to wyszło wtedy możemy spróbować coś innego. Tylko. że potrzebna jest osoba, która ma AMX'a lub jakiś lekki V tieru (ja mam ale na drugim koncie). VIII tierem zostanę ja (type 59).

Opublikowano

Jestem za tym twoim eventem. I leci + :) Jak coś to mam T-50-2 więc mogę pomóc :D

Opublikowano

Tylko trzeba zebrać więcej osób, które wezmą udział. Minimum 10.

No to się zgłaszam, chętnie wyjadę z garażu swoją T1.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja też się zgłaszam wyjade edycją kolekcjonerską :D (T1E6) :D

Ale to jest chyba 2 tier, a my bedziemy używać 1-szych :D

Opublikowano

Słuchajcie. Na piszcie pod moim filmikiem jakiś komentarz z takim prefixem "[W]". Ja sobie potem to wyszukam i zrobie listę chętnych którą opublikuję na moim kanale. Zapraszajcie znajomych, gwarantuje, że zabawa będzie przednia :)

Opublikowano

Słuchajcie. Na piszcie pod moim filmikiem jakiś komentarz z takim prefixem "[W]". Ja sobie potem to wyszukam i zrobie listę chętnych którą opublikuję na moim kanale. Zapraszajcie znajomych, gwarantuje, że zabawa będzie przednia :)

Gotowe :D

Opublikowano

No ja w sumie moge tylko to zalezy od daty :)

Kto strzela ? :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Proponuje haubice może z jakiegoś Su ? może z ISU ?

Byłbo by ciekawie triple kill :D

Jak dla mnie pozytywnie zobaczymy jak sie to rozwinie .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nikt nie bedzie strzelal :) Kamil, zobacz mój materiał a będziesz wiedział jak to wygląda. Rolę 8 tiera biorę ja. Jedna osoba kontrolująca w drużynie ścigantów i będzie git. Potrzeba tylko uczestników.

Opublikowano

Aha sory bo moja komórka nie widziała linku -_-

Ciekawe ile to będzie trwało :)

EDIT

Z strzelaniem by było ciekawie :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...