Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na perły na MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jaki dokładnie bug Ci chodzi? Opisz go, a postaram się coś znaleźć. :-)

Opublikowano

Taki ze wykonujesz jakies ruchy nwm jakie zeby miec perły za darmo mój kolega ma ich 50 na moltenie nwm skad

mowil mi ze to bug a nie powiedziec nie chce:p

Opublikowano

przyłączam sie do pytania jest jakiś ;D ? bo juz mnie szlag trafia spalilo mi 2x hw ;/

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

ehh mi tez spalil hw 2 x i branze 1x :(( i koles sela mi perly po 10-25kk i nw skad on to bierze pisal ze z isa ale kto by 50 perel kupywal z isa ?? musi istniec jakis bug :D

patrzcie co znalazlem >

ja pier.dole to można pisać w nieskończoność , ten cały serwer to jeden wielki BUG.
1.Feniks z którego za darmo lecą perły.
2.DT ( nie mówie o tym że nie przepuszcza na samą góre ale o tych niebieskich śmierciach że wyskakuje ich w uj ...)
3.Zbugowane dowodzenie...
4.Zbugowana misja z Smokiem...
5.Zbugowane Mobby które lecą tam gdzie się wciśnie pelerynke zamiast do mnie ....
6.Zbugowane Fryzury z is można użyc tylko w DT , ślubie , wojnie.

Ludzie gadacie że mało ludzi tu gra to nie tylko przez administracje ale to co robicie ... Zamiast grać fair i olewać te bugi to wiekszośc musi je ciagle wykorzystywac przez co ludzi to odstrasza ... Wchodzi typ na serwer , patrzy jaki serwer jest a tu wyskakuje napis 5x że ten i ten ubił tyle niebieskich śmierci ....

z feniksa darmowe perly?? to bug istnieje tylko ze nikt nie chce go zdradzic... w necie nic nieznalazlem tylko dowod ze bug na perly istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...