Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] stellar legacy następca dark legacy

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OL był świetny za tamtych czasów ;D a jeżeli nic tam z DO nie ma to dlaczego piszesz to tutaj (w dziale DO) ? :D

PS: W jakim ta gra jest języku? O_o

Opublikowano

OL był świetny za tamtych czasów ;D a jeżeli nic tam z DO nie ma to dlaczego piszesz to tutaj (w dziale DO) ? :D

PS: W jakim ta gra jest języku? O_o

ta gra jest podobna do darkorbit a piszę dla tego ponieważ to następca dark legacy w którym były treści z darkorbit

a jak chcesz coś typu orbit legacy polecam black universe bardzo podobne :D

Opublikowano

@UP Wiem żartuję tylko sam pisałeś wyżej że nic ta gra nie ma wspólnego z DO a teraz na odwrót :D

W jakim ta gra jest języku bo ciężko strasznie się czyta ;x

Hiszpański czy coś?

Opublikowano

@UP Wiem żartuję tylko sam pisałeś wyżej że nic ta gra nie ma wspólnego z DO a teraz na odwrót :D

Hiszpański czy coś?

nie mówiłem że ma coś wspólnego z do jedyna wspólna żecz to gatunek a DARKLEGACY miał treści z do czyli poprzednik a forum jest po francusku ale mówili że po angielsku też będzie a sama gra mam nadzieje że po angielsku

Opublikowano

Hiszpański czy coś?

Francuski ;)

Up kurde byłeś 1 -.-xD

killalllogo.jpg

Opublikowano

Francuski ;)

Up kurde byłeś 1 -.-xD

no szybszy byłem :D

a jak tak macie krytykować tą grę to proszę w ogóle nic nie pisać i zachować to dla siebie bo są ludzie którzy potrafią docenić cudzą pracę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...