Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro tak nie lubicie reklam, to może usuniecie panią Kasie?

Mimo, że mam golda(brak reklam) to pojawia się w postach.

Dzieje się tak od niedawna. Prześladuje mnie w każdym temacie.

Może tak ją zabierzecie z forum, hmm?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja się z nią jeszcze nigdy nie spotkałem :O (ładna jest?)

Tak na serio to jeszcze jej nie widziałem i nie wiem dlaczego ją widzisz. Może goldy ją tylko widzą? :O

skpUo.png

Opublikowano

Ja się z nią jeszcze nigdy nie spotkałem :O (ładna jest?)

Tak na serio to jeszcze jej nie widziałem i nie wiem dlaczego ją widzisz. Może goldy ją tylko widzą? :O

dobra dupa

a tak na serio to ja jej nie widzę od 500 postów uprawnienia są źle zrobione lepiej jakbyś napisał do administracji

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ludzie macie support MPC, albo wystarczy napisać do jakiegoś Globala bądź administratora na PW ^^ Po co w pogaduszkach piszecie takie rzeczy...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dzięki Pani Kasi i innym bannerom reklamowym to forum jeszcze istnieje. Naprawdę aż tak bardzo przeszkadza Ci jeden dodatkowy obrazeczek na stronie? :-(

Opublikowano

Ale co Ci przeszkadza ta bogu ducha winna Pani Kasia? Utrzymanie maszyny, na której stoi MPC kosztuje. A takie reklamy 'dają' jakieś dofinansowanie. Nie ma złośliwych i wstrętnych bannerów wyskakujących po każdym odświeżeniu strony, więc nie widzę powodów do narzekania. :)

Opublikowano

Może kiedyś MPC było prowadzone wyłącznie z pasji, ale od kiedy zaczęło zarabiać, to stało się cennym źródłem jakiegoś tam dochodu. Świata nie zmienisz, utrzymanie takiej strony kosztuje, tak więc reklamy były, są i będą.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

@up

"Jakieś dofinansowanie" mówisz ? Za taka ilość reklam na tej stronie mogli by 110 rodzin wykarmic ;p

Tyle by kasy dostali gdyby wszyscy klikali w te reklamy. Za samo wyświetlenie marne grosze.

Ja tam już się przyzwyczaiłem do Pana Kasia :)

Opublikowano

@up

"Jakieś dofinansowanie" mówisz ? Za taka ilość reklam na tej stronie mogli by 110 rodzin wykarmic ;p

Głupoty gadasz...

Może kiedyś MPC było prowadzone wyłącznie z pasji, ale od kiedy zaczęło zarabiać, to stało się cennym źródłem jakiegoś tam dochodu. Świata nie zmienisz, utrzymanie takiej strony kosztuje, tak więc reklamy były, są i będą.

MPC nie zarabia. :) Serio.

Opublikowano

Głupoty gadasz...

MPC nie zarabia. :) Serio.

W takim razie mam rozumieć, że umieszczanie reklam ma znaczenie wyłącznie hobbystyczne? :ninja:

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

Opublikowano

W takim razie mam rozumieć, że umieszczanie reklam ma znaczenie wyłącznie hobbystyczne? :ninja:

A nie pomyślałeś, że to nagłe zwiększenie ilości reklam jest związane z tym, że nie ma kasy na opłacanie serwa? :)

Opublikowano

A nie pomyślałeś, że to nagłe zwiększenie ilości reklam jest związane z tym, że nie ma kasy na opłacanie serwa? :)

facepalm-300x216.jpg

Opublikowano

Ale czekaj, bo ja nie ogarniam. ;f O czym Ty teraz piszesz?

Bo ja mówię o tym pogrubionym zdaniu. Może źle zrozumiałam, ale mnie chodziło o to, że MPC wcale nie musi przynosić dochodów.

Opublikowano

Wiesz, nie chcę się wykłócać o zarobki MPC, bo szczerze kogo to obchodzi? Nie będę się zachowywać jak chmara tych bachorów, co czepiała się zarobków RockAlone2k z youtube, a mi osobiście ilość reklam na MPC nie przeszkadza. Jestem jednak pewien, że to forum lekką dłonią na siebie zarabia, ponieważ znam dobrze system Adsense, ich stawki.

Opublikowano

Wiesz, nie chcę się wykłócać o zarobki MPC, bo szczerze kogo to obchodzi? Nie będę się zachowywać jak chmara tych bachorów, co czepiała się zarobków RockAlone2k z youtube, a mi osobiście ilość reklam na MPC nie przeszkadza. Jestem jednak pewien, że to forum lekką dłonią na siebie zarabia, ponieważ znam dobrze system Adsense, ich stawki.

I właśnie ja o tym mówiłam i tego się tyczył post ze zwiększoną liczbą reklam. :) Jeżeli będzie taka konieczność, przeżyję nawet wyskakujące bannery. :) Ale na razie i tak jest dobrze. Nie ma co narzekać tylko zaakceptować sytuację.

Opublikowano

Zobaczcie ile tych reklam jest, to nie jest żaden kwejk gdzie klikniesz i jest reklama i w chuj zarabiają, tutaj jest ledwo co na utrzymanie forum + autkalizacje ipb czy co tam, kokosz kiedyś pisał że czasami dokładał..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Najbardziej mnie rozjebało że przy rejestracji już nas napada reklama :D

Ale ogólnie mi to zwisa przecież kokosz nie będzie kład z własnej kieszeni na forum :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...