Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj na X720 - na niego będą nowe gry np. GTA V. Kupisz xboxa 360 i za pol roku będziesz żałował, że nie dołożyłeś tych 200zeta czy tam ileś do 720

Opublikowano

Nie napisałeś jaką kwotą dysponujesz na konsolę, realnie nówkę można kupić za 700zł

Nowa generacja będzie kosztowała co najmniej 2x tyle

Posta kolegi wyżej traktuj jako żart, jeszcze nigdzie nie nic o premierze konsoli a kolega już sypie miesiącami kiedy to będzie...

Konsolę jak najbardziej się opłaca kupić, nikt Ci nie każe kupować nowej, ze spokojem znajdziesz dobry zestaw do 450zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Xboxa sie nie opłaca, bo trzeba płacić za neta

dozbieraj pare setek i kup sobie psa4, na niego są fajne gry itd. oczywiście jak wyjdzie ten ps :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ogólnie kolka nie polecam.

Miałem i po 2 miesiącach wymieniłem się na ps3 jak chcesz pograć i tp ;) xbox jest bardziej do zabawy w to skakanie całe takie dla dzieci ;)

Ale jak już chcesz go to poczekaj na nowszą generacje.

o5ozyh.jpg

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Lepiej poczekać i kupić next-gen'a. Taka monstrualna ta cena nie będzie (PS4 to prawdopodobnie ok.1400zł za tańszą wersję). Co do "kup ps, bo xbox ma płatny net", to PS4, jak wynika z newsów, też dużej mierze postawi na płatności za internet (nie wiem jakie dokładnie), a dotychczasowe płacenie za xbox'a to wydatek rzędu 100-120zł rocznie.

7m9a.png

Opublikowano

Na Twoim miejscu zbierałbym jeszcze kase, a potem kupił sobie x720 + fajne gierki :)

Może 360 teraz to dobra opcja, ale później będziesz żałował, że zostałeś z tym 'złomem'.

Sam teraz kupiłem PS3, jak widzę prezentacje PS4 to żałuje. :3

Opublikowano

Wiem, że lepiej zbierać, ale czy na X720 działałby Crysis 3?

Bardzo chciałbym zagrać...

Tak w ogóle kiedy ma wyjść?

Dysponuję kwotą 1200zł.

Opublikowano

Xboxa bym kijem nie dźgnął, dozbieraj pare zł i kup PS'a 3 (Play station 3)

Znawco cena rynkowa Xboxa360 jest taka sama jak PS3....

TOPIC:

Nie było żądnej premiery nowego xboxa więc nie wiem po co to głupie gadanie.

Xboxa opłaca się kupić sam mam i nie żałuje. Miałem też PS3 tez dobry sprzęt ,ale gry trochę kosztują.

Jeżeli nie zależy Ci na grze w Multi kup Sobie Xboxa360 Slima z RGH i będziesz miał gier opór :D

Nawet Gdy już będą nowe konsole za jakiś rok to gry na PS3 i Xboxa360 będą nadal wychodziły przez najbliższe 2-3 lata

Za 1000zł kupisz Slima RGH 250 GB z Kinectem.

Do tego Zostaje Ci 200 zł na jakiś dysk przenośny 1 TB na gry ;)

Opublikowano

Znawco cena rynkowa Xboxa360 jest taka sama jak PS3....

TOPIC:

Nie było żądnej premiery nowego xboxa więc nie wiem po co to głupie gadanie.

Xboxa opłaca się kupić sam mam i nie żałuje. Miałem też PS3 tez dobry sprzęt ,ale gry trochę kosztują.

Jeżeli nie zależy Ci na grze w Multi kup Sobie Xboxa360 Slima z RGH i będziesz miał gier opór :D

Nawet Gdy już będą nowe konsole za jakiś rok to gry na PS3 i Xboxa360 będą nadal wychodziły przez najbliższe 2-3 lata

Za 1000zł kupisz Slima RGH 250 GB z Kinectem.

Do tego Zostaje Ci 200 zł na jakiś dysk przenośny 1 TB na gry ;)

Dziekować, tylko wiesz gdzie można najtaniej kupic?

Leci LIKE

Opublikowano

W Crysisa 3 na nex't genach prawdopodobnie będzie można zagrać, bo gracze się dopraszają. Gdzieś już chyba było, że tylko ja wyjdą obydwie konsole, to zaczną robić port czy grzyb wie co. Jeśli masz 1200zł, to poczekaj, dozbieraj. Cena zwykłych wersji raczej nie przekroczy progu 1700-2000zł. Z resztą czy nie rozsądniej poczekać na coś nowego, zobaczyć, czy jest warte o dopiero potem zadecydować?

7m9a.png

Opublikowano

Poczekaj na PS4 lepiej, bo XBOX ma wiele + lecz ogromnym - jest opłata za internet ;(

W PS4 też będzie płatne multi

Opublikowano

lacki nie będzie kryzysa trzeciego na next-geny. Już są zaklepane startowe tytuły na PS4 np. Wiesiek 3(nie jestem pewien czy się wyrobią), Watch Dogs.

Bardzo poświęcił bym uwagę na Watch Dogs, bo to może być killer GTA.

Poczekaj na X720 - na niego będą nowe gry np. GTA V

GTA V wychodzi na old-geny, czyli X360/PS3

Opublikowano

lacki nie będzie kryzysa trzeciego na next-geny. Już są zaklepane startowe tytuły na PS4 np. Wiesiek 3(nie jestem pewien czy się wyrobią), Watch Dogs.

Bardzo poświęcił bym uwagę na Watch Dogs, bo to może być killer GTA.

GTA V wychodzi na old-geny, czyli X360/PS3

watch dog killer gta ? hahha to jest nędzne gówno podobne do sleeping dogs czyli shit ;p gta nic nie pobije to według mnie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Według autorów artykułów, następca X360 ma porzucić wszelkie numerki i powrócić do korzeni – konsola ma zwać się po prostu Xbox. Urządzenie zostanie zintegrowane z Kinectem w wersji 2.0, wyposażone zostanie również w napęd Blu-Ray. Pojawić ma się też – uwaga – „innowacyjny kontroler”. W późniejszym okresie, już po premierze, dodane mają zostać okulary rzeczywistości rozszerzonej. Myślę, że warto poczekać ten czas. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

watch dog killer gta ? hahha to jest nędzne gówno podobne do sleeping dogs czyli shit ;p gta nic nie pobije to według mnie

Gry jeszcze nie ma , wyjdzie to zobaczymy nie ma co od razu mówić na to "gówno"

Według autorów artykułów, następca X360 ma porzucić wszelkie numerki i powrócić do korzeni – konsola ma zwać się po prostu Xbox. Urządzenie zostanie zintegrowane z Kinectem w wersji 2.0, wyposażone zostanie również w napęd Blu-Ray. Pojawić ma się też – uwaga – „innowacyjny kontroler”. W późniejszym okresie, już po premierze, dodane mają zostać okulary rzeczywistości rozszerzonej. Myślę, że warto poczekać ten czas. :)

Info wyssane z palca.Kinect nie może być wbudowany ponieważ co jeżeli Konsolę masz na półce dosyć nisko?...

Ciężko łapie ten co teraz jest choć mam go jakoś na 60 cm od ziemi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...