Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx

Koliber4000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według Twojej cool story, sam kupiłeś router czyli też powinieneś płacić rachunki za internet, czy tak? Jeżeli kupiłeś router a tak na prawdę Twoi rodzice płacą za internet to sorry ale wyszedłeś na słabą pozycję i jedyne co możesz tak na prawdę zrobić to albo powiedzieć siostrze żeby nie robiła takich czynności które pobierają duże zasoby lub porozmawiać z rodzicami na ten temat. Jeśli jednak Ty płacisz za internet to zmieniasz hasło i po sprawie, niech rodzice lub siostra sami zarobią na internet. Jest jeszcze opcja że Twój dostawca ma problemy i w takim przypadku należy zadzwonić i się zapytać czy wszystko w porządku bo masz taki problem. Jeszcze może być to wina syfu w komputerze, możesz przeczyścić go ccleanerem.

Opublikowano

Mojoa siostra napisałą najlepszą odpowiedź nara.

Swoje patologie rodzinne załatwiajcie w domu a nie na forum.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

Hahha ty pojebany jakiś jesteś ?

Wiesz co to trolling ?

Przeczytaj sobie definicje haha

Taak, znamy definicję trolla, ale Ty jesteś idiotą, więc chyba zauważalna jest tutaj subtelna różnica?

Kolega wyżej się pomylił, bo na takie miano nie zasługujesz. Masz po prostu coś z główką :D

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Wejdz na strone routera . Zablokuj jej kompa i po sprawie . Albo ogranicz czasowo . Masz napewno takie funkcje na stronie .

BUM

Opublikowano

Po prostu pogadaj z nią i np. Ty grasz godzinę i wychodzisz i ona wchodzi i po sprawie :)

A jak coś to wgraj jej jakiegoś wirusa albo coś..

Opublikowano

Niekoniecznie 192.168.1.1, może być 192.168.0.1, wystarczy wpisać ipconfig w cmd i poszukać bramy domyślnej.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zmień hasło do routera. W instrukcji masz wszystko opisane co i jak.

Jakbyś miał jakieś problemy ze zmianą to możesz wpisać jeszcze nazwę routera w google z dopiskiem zmiana hasła i już :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...