Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YouTube]Seria NosTale

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałbym wam przedstawić serie z NosTale. Co pare dni będę nagrywał odcinki, tak po prostu, z tego co robię.

Zapraszam do oglądania!

http://www.youtube.com/watch?v=UJlhM0slwa8

Prosiłbym o jak najmniejsze hejty ^^

Temat można zamknąć. To tylko takie informacje.

Opublikowano

Film nie ma sensu.

Mimo wszystko oryginalnie, nikt nie robi filmów z areną.

Oby tak dalej, ale przestań siebie poniżać na własnych filmach.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Sama nazwa tematu nie może zasugerować tego co znajduje się na materiale.

Seria raczej wszystkim kojarzy się z letsplejem albo poradnikami z udzieleniem własnego głosu. To co ty pokazałeś

na tym filmie to po prostu zwykły film pokazujący co robisz na arenie. Z resztą - 2 minuty to zdecydowanie za mało.

Zobaczymy co będzie dalej.

//TAK, WYPOWIEDZIAŁEM SIĘ W DZIALE. BRAWO JA

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up

xD

To był 1 odcinek. Dlatego taki krótki i bez głosu. Mam problem z montażem. Spokojnie, w następnych będzie więcej info.

Zastanawiam się co z głosem, z powodu mutacji i mikrofonu.

( Film HD xD)

Next film dodam najprawdopodobniej jutro.

+ Ktoś mnie zhejtował .

Opublikowano

Ja zajmuje się filmami i posiadam kanał na YouTube. Jeśli chciałbyś jakieś rady, to zgłoś się do mnie. Pomogę Ci z video, audio, montażem, efektami itp. A co do twojego filmu, to radzę Ci robić trochę dłuższe filmy i z komentarzem, np rajdy, albo bitwy na Glacy ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

@up

Gz.

Był o 16:00. W czasie kiedy jest LoD ..

@Youtube

2 like i 3 antylike

Ah, ci hejterzy ...

Opublikowano

Nie koniecznie hejterzy. Może komuś się nie podoba, np. bo za krótki, bez głosu i sensu.

Ja nie ocenię, bo nie ma co oceniać. Postaraj się robić dłuższe filmiki (10 minut +) i z mikrofonem. Może nie tylko arena? Jak ktoś powiedział - rajdy, glacy, LoD, poradniki do gry...

Opublikowano

Nie koniecznie hejterzy. Może komuś się nie podoba, np. bo za krótki, bez głosu i sensu.

Ja nie ocenię, bo nie ma co oceniać. Postaraj się robić dłuższe filmiki (10 minut +) i z mikrofonem. Może nie tylko arena? Jak ktoś powiedział - rajdy, glacy, LoD, poradniki do gry...

Spoko. Jak załatwię mikrofon. Wrzucę dzisiaj next odcinek tylko szukam muzyki w tle , takiej cichej.

Opublikowano

Zasada YouTube jest prosta: "Pierwszy film zawsze jest ch*****". Mój też był i każdego też kiedyś był i u wielu te pierwsze są już pousuwane, ale to nie znaczy, że trzeba teraz chłopakowi skrzydła podcinać. Ja akurat miałem takie szczęście, że w tym moim pierwszym kijowym filmie parę osób znalazło coś ciekawego i zasubskrybowało kanał. Przez tych ludzi dostałem takiego niesamowitego motywa, że nie wiem, czy dalej bym coś na YT działał gdyby nie oni. Dobre komentarze motywują i dzięki nim robi się coraz to lepsze rzeczy, więc Menober pomyśl nad contentem na następne odcinki, ja śledzę kanał ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

@up

Dzięki za słowa otuchy ^^ Jeżeli szybko mi się zabuforuje to wrzuce dzisiaj odcinek. Właśnie zmontowałem.

@edit

Właśnie wstawiłem. Zapraszam do oglądanie ^^ Tym razem z muzyką i lepszą obróbką :)

http://www.youtube.com/watch?v=rdUiif4f25o

Możecie mi zaproponować jakiś mikrofon do 50zł ?

Opublikowano

@ref 10 minut przed czasem :/

Zapraszam na kanał! Nowe odcinki!

Opublikowano

@nowyfilmik

Słaba organizacja. Ten aleks przedłużył film i ogółem te osoby tak jakby...nie wiedziały co odpowiedzieć. Na końcu pierwszej rozmowy jest tekst od gracza "można się wyżyć" - celowo?

No i kup mikrofon, chociażby w supermarkecie Real. Według mnie mikrofon za 20 zł czy za 50 zł nie ma różnicy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up.

Tak, celowo :P Miał racje ^^

@mikrofon

Postaram się załatwić.

@organizacja

Coraz lepiej mi to idzie. Robie testowe odcinki, patrze gdzie mam problemy z nagrywanie, a co dobrze mi wychodzi. Miałem nadzieje , że ta seria będzie taką przygodową, bieżącą, a nie rajdy, glacek i nudne schematy LoD'u.

Zadowolony jestem z 60 wyświetleń ( no w końcu to jest 3 dzień dopiero :P ). Zastanawiam się dlaczego tak mało (wcale) osób nie ma na FB fanpage : /

Opublikowano

Na Fb mało kto wchodzi bo widać kto wbijał i się boją że będziesz ich podglądał na FB :P

@youtube

Może być lecz :

Po 1 primo: Intro

po 2 primo: Twój głos nie wstydz się ja znam :P

po 3 primo: Muzyka w tle !

po 4 primo: poradniki z gry

po 5 primo: robisz new postać i nagrywasz od 1 ! tylko robisz ucinki jak wbijasz jobe :P

1921.png

Opublikowano

@up

Ale te primo to że dobrze czy co ?

Intro mam fajne bo oryginalne ^^ A porpo muzyki. Nie dostanę "po dvpie" za muzykę w 3 odcinku ?

Propo głostu to już mówiłem. Brak mikrofonu :P

Opublikowano

Po dupie odemnie możesz dostać za muze w 3:20 do końca Jjay jest ok :)

Jedz do tesco i tam kupisz słuchawy + mikrofon (takie chude) za max 25zł. Słuchawy do dupy ale mikrofon jest ok :) (Ja mam nowe a te o których Ci mówie to karolowi dałem ;P)

1921.png

Opublikowano

Zapraszam na YT i na Twitch.

O 16 zawsze live twitch.tv/Menober

Opublikowano

1. Mikrofon kup.

2. Nie zasłaniaj czatu, zawsze warto przeczytać jak się ktoś pogubił.

3. Pierwsza piosenka dno.

4. "Spotkanie z GM" - chyba losowe trafienie. Ja osobiście myślałem, że będzie prywatnie.

5. "Pan kurczak zaprasza" - ???

Takie są słowa krytyki, teraz nazwij mnie hejterm i napisz, że mam przestać hejtować.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nazywam cie hejterem i karze ci przestać xD

A tak na poważnie.

Chat zasłoniłem z powodu innych graczy i głupstw które piszą.

Pan kurczak zaprasza bo w 2 odcinku go złapaliśmy :P

Spotkanie z Gm. Może i losowe.

Pierwsza piosenka troche za długo leciała.

Opublikowano

Jak załatwisz mikro, i będziesz to robił z majkiem, to zapowiada się ciekawie ;) Ważne, że jest jakiś pomysł.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Zadzwoń na skype albo napisz na facebooku. Zobaczysz jaki mam mikro. I może powiesz mi jak go poprawic xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...