Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pomyslu na serwer

Gamingkondzix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typów serwerów jest naprawdę wiele. Survivale, FreeBuildy, SurvivalGames. Każdy typ ma w sobie coś ciekawego.

A jeżeli szukasz oryginalnego pomysłu na nowy typ jakiego jeszcze nie było, to sam spróbuj pomyśleć. ;-)

Pozdrawiam,

Nyguss.

Opublikowano

Są już serwery PVP.

@Edit Mogę z tobą zrobić. Mam orginalny pomysł napisz na gg : 44478855

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Zrób taki "inny" skyblock.

Będzie on inny od pozostałych, bo na zwykłych serwerach skyblock dostaje się małą wyspę ze skrzynką i 1 drzewem,

ale możesz to zrobić inaczej: zamiast dostawać mini wyspę niech będzie to wyspa np. 50x50, w której jest grass, dirt, stone, żelazo, złoto, diamenty, a w 51 kratce będzie czarna dziura do której trzeba będzie unikać. W ofertach napisz, że wyspa dla Vip jest 100x100.

To jest taki mój bardzo oryginalny pomysł. :-)

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Możesz także zrobić serwer skyblock+frakcje, np wyspy mają cuba 25x25 i są od siebie oddalone o 50 kratek. Gdy ktoś wpisze np /wojna [nazwawyspy] to jest taka jakby wojna frakcji tylko, że na skyblocku. Oczywiście trzeba było by to dopracować itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...