Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 52 lvl na dropa - jak szybko odrobić EQ?

FaceBusterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie towarysze ! ( ;] ) Posiadam dawno nie granego bodziaka 52 lvl, był to dropek na konto kolegi, lecz on skończył grę, konto sprzedał a dropka mi zostawił. Eq jest średnio słabe. Jedynie dobry jest rib, zresztą, zobaczcie ssy.

mrhc9s.jpgsqop0t.jpg4zkvdk.jpgl7qotn.jpgxzaf38.jpgzx30he.jpgxgv5sj.jpg

I tutaj pojawia się pytanie do was. Jak szybko mogę "odrobić" eq. Gram na grymuarze w żółtych więc jest to trochę cieżkie. I tak ta, nie mam kolców, bo mnie nie było na nie stać :P. Mam bojowca i dobrego riba, więc metiny schodzą szybko, lecz moja postać też schodzi szybko, przez słabą zbroję i hełm. w Magazynie mam jeszcze boga +4 z kd defa +3, uchyl +3, i wita +4. WIęc chciałbym też wiedzieć ile za boga dostanę. Piszcie w jaki łatwy sposób mogę zdobyć lepszę eq.

xxx

Opublikowano

Itemki są srednie,ale powinno narazie wystarczyć ja polecam chodzić na metki cienia w dolinie(w nocy jest ich bardzo dużo a czasem kamole lecą)lub na sohan koło teleportera jest dużo metków 55 lv bardzo łatwo je ubić.Ja tak doarabiam sobie na PL i nie jest zle.

PS:Warto mieć rękawicę 2x drop z IS

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

@up Jak powiedziałem, metiny zbijam łatwo, ale sam zostaje zbity łatwo. Co do nocy i is. Ja tą grę traktuję jako rozrywkę w wolnym czasie. A nie nawalnie cały dzień i całą noc. Co do is, nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na grę która jest darmowa.

xxx

Opublikowano

Spróbuj tą Boga wkuć w dt i spzedać .

Zrób buffke < chyba że masz > weź ją i woja na BO. wyexpij parę kont 20lv i kołuj zmianki/dodania i bonuj np. śmiertelki , lwie , fms'y , rib'y a z odrobiną szczęścia może ci jakieś porządne bonki siądą ;) .

Ode mnie takie skromne propozycje;p .

Pozdrawiam .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Temat jest raczej ogólny, więc zostawię go w dziale, jednak następnym razem, gdy potrzebujesz pomocy, bo nie wiesz gdzie zarabiać to napisz tutaj:

Nie wiesz jak zarabiać? Zapytaj tutaj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Wycena ekwipunku tutaj:

Generator Tematow z Wycena Itemkow i Postaci ! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Odrobić się możesz łatwo na fishbocie, bo pieniądze z tego powinny szybko wpaść. Potem zaopatrz się w lepszą zbrojkę z bonem na HP, tarczę z NNO, Ebonitowe Kolczyki oraz Bransoletę z Białego Złota. Potem z buffkiem idź na Lorda Małp lub Metiny na Sohan lub w DT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...