Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec świata ? Przepowiednie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy mówią że będzie koniec świata po abdykacji papieża ? Co o tym myślicie ? Dziwne wybuchy na słońcu , planetoida .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Temat końca świata jest ciągle poruszany, taka natura człowieka, że boi się śmierci i jest to całkiem normalne...natomiast czy nastąpi to akurat teraz gdy papież abdykował, czy trochę później gdy zostanie wybrany np. czarnoskóry na papieża to nie wiem, ale i tak nie sądzę aby tak było ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Tylko mi brakowało papieża z Włoch .. papież abdykuje, przyjdzie nowy papież i będzie chciał odzyskać fragment Edenu, tak koniec świata bliski -.- (fans of AC know what I mean).

@top

Kolejny topic o końcu świata, jak będzie to będzie a jak nie to nie, nikt tego nie wie a ludzie którzy zakładają takie tematy zwykle boją się śmierci - tą fobię można to leczyć ;)

Opublikowano

Szczerze to mi obojetnie czy papieżem będzie czarny czy indus czy rumun mam na to po prostu wyjebane.

A co do końca świata to niech sobie będzie :P

Mój pradziadek już przeżył już tyle końców świata że teraz mówi że mu się już to znudziło.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Tylko mi brakowało papieża z Włoch .. papież abdykuje, przyjdzie nowy papież i będzie chciał odzyskać fragment Edenu, tak koniec świata bliski -.- (fans of AC know what I mean).

@top

Kolejny topic o końcu świata, jak będzie to będzie a jak nie to nie, nikt tego nie wie a ludzie którzy zakładają takie tematy zwykle boją się śmierci - tą fobię można to leczyć ;)

Nie boję się śmierci , tylko mnie ciekawi co i jak :D

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

A te znaki na okrągłej wieży kaplicy jak piorun uderzył w nią i po tym został znak błyskawicy ..?? jakieś znaki od Boga .. normalnie jest tak samo w świętej księdze napisanie, że bóg przed końcem świata da znak ..

Opublikowano

KONIEC ŚWIATA BĘDZIE 21.12.12 A NIE...

koniec świata to będzie jak Nas aliensi zaatakują, albo jak jebnie bomba atomowa.

Opublikowano

Żaden normalny człowiek w to nie wierzy... to jest tak jak @2up napisał "maszynka do robienia kasy" , a te wszystkie "znaki" , np. to , że w bazylikę św. Piotra uderzył piorun... a gdzie miał uderzyć , jak była burza , a to był najwyższy punkt w promieniu kilometra?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli Borgia zostanie wybrany będziemy musieli zjednoczyć siły- my Asasyni, będziemy musieli przywrócić nasz zakon i walczyć o fragment Edenu...

Serio to chyba to samo było jak JPII zmarł. Media chcą w pewien sposób odwrócić uwagę takimi bzdetami i przykryć to co się dzieje w kraju i na świecie.

Opublikowano

Kolejny pretekst o końcu swiata. Najpierw Majowie teraz abdykacja. jak ma byc to będzie, ale na bank nie będzie teraz bo nic na to nie wskazuje. Jakbys sie cos działo to juz by były jakies znaki :)

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...