Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z PS Store

dominik14423

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z Ps Store .

Gdy właczam pisze , że jest konserwacja usługi , a kolegom i innym normalnie śmiga , mi natomiast nie .

pomóżcie !!

Opublikowano

Na początku tego miesiąca miała być konserwacja którą pewnie właśnie przeprowadzają.

Być może twoi koledzy przed rozpoczęciem się jej byli zalogowani i dlatego może im teraz działać PSS.

Musisz poczekać. : )

Opublikowano

Jeśli jesteś 100% pewny, że nie ma żadnych prac konserwacyjnych i tylko u ciebie jest ten problem to uruchom konsolę w trybie Recovery Menu i odbuduj bazę danych.

Jeśli to nie pomoże to przywróć system PS3 i pamiętaj, że usunie Ci to wszystko z dysku twardego dlatego najlepiej wykonać kopię zapasową danych.

Jeśli nie wiesz jak uruchomić konsolę w tym trybie to masz tutaj poradnik :

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Wsparcie/Recovery-Menu-w-PS3-wyja%C5%9Bnienie/m-p/6688371#M948
Opublikowano

Na początku tego miesiąca miała być konserwacja którą pewnie właśnie przeprowadzają.

Być może twoi koledzy przed rozpoczęciem się jej byli zalogowani i dlatego może im teraz działać PSS.

Musisz poczekać. : )

Prace będę od jutra od godziny 17:00 do wtorku do godziny 4:00

W czasie gdy trwają prace nikt ale to nikt nie wejdzie do PS Store, nie ma nawet możliwości zarządzania kontem, w tym czasie nawet nie ma możliwości założenia konta, po prostu nic nie zrobisz... najważniejsze jest to o czym napisałeś, że trzeba się zalogować przed rozpoczęciem prac konserwacyjnych aby móc w tym czasie grać po necie.

@topic

w ostatnim czasie wyszedł nowy update do PS Store, pobrałeś go?

zawsze też możesz usunąć i zainstalować jeszcze raz, podświetl Playstaion Store i naciśnij trójkąt, wybierz opcję usuń i zainstaluj na nowo

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Już odbudowywałem bazę danych , nic nie pomogło.

A co do przywrócenia systemu to jak kopie zrobie to potem bede mial to co wczesniej ? np . save , osoby na PSN ?

Ja mogę wejść w zarzĄdzanie kontem lecz na PS store nie mogę , nie wiem o co chodzi . może usunięcie pomoże , bo ostatnia aktualizacje pobrałem i dalej ...

Opublikowano

tak, znajomi są przypisani do konta na PSN a nie konsoli, kopia tyczy się reszty

próbowałeś wywalić Store z konsoli i jeszcze raz zainstalować? zanim zaczniesz przywracanie systemu to sprawdź to o czym napisałem

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...