Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Działo

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie mam odnośnie charakterystycznego zakończenia lufy nie prostej tylko na końcu robionej w kształcie żarówki, po co to było ? :P

I pytanie do Crusadera działem (6 pdr działo MK. V (L/50) ) penetracja 110/180/30 szło by dotknąć chociaż 6 tiery ? bo nie wiem czy go kupować czy nie...

I jakie działo do StugIII

I czy zostawić KW-1 do zarabiania czy sprzedać bo mam też kw-1s

Opublikowano

do stug dluga 75 a pomysl sobie c rusader 110 peny raczej przebijesz 6 tiery.. nie okniecznie wszystkie od przodu.

Opublikowano

To tak ja gram stug III i KW-1 do stugaIII dobre działo to 7,5 naprawde polecam . A co do KW-1 to nie sprzedawaj ja nawet nim zarabiam 30k jak przezyje bitwe. Ale to wszystko zalezy od ciebie to tylko moja rada

Opublikowano

Do Stuga 7,5 cm StuK 42 L/70, ew. jak kto lubi z haubicą na goldzie pośmigać, to 10,5 cm StuH 42 L/28.

Zostaw KW-1, bo później nie będziesz miał czym zarabiać.

76561198001815076.png
Opublikowano

To wykończenie najprawdopodobniej służyło do rozpraszania dymu .

Na czołgu Lepoard 2 masz swego rodzaju tłumnik poprawiał , balistykę zwiększał bezpieczeństwo , lekko wyciszał .

Musiał byś sprawdzić na jakimś forum o czołgach .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dzięki za odp. ale powiedzcie mi jeszcze co z tym crusaderem, napewno kupować to działo które wymieniłem wyżej ?

Kup Gun 6 pdr Gun Mk. V (L/50), jazda z innymi będzie tylko większą męczarnią.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...