Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikat "Detect Game Hack"

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem metina, włączam i wyskakuje okienko z "detect game hack 0x3000027e".

Żadnych hackow nie instalowałem, skanowałem kompa mbamem. Reinstalowałem na inną partycje i dalej to samo, prosze o pomoc.

Opublikowano

Na początek wyłącz antywirusa i powiedz jakie programy ostatnio instalowałeś i jakie działają w tle. HackShield często blokuje zwykłe aplikacje niezwiązane z Metinem - błędy HS'a.

Opublikowano

Teraz HS wywala błędy nawet jak nie masz zainstalowanych cheatów do clienta, tylko jak masz jakieś cheaty na komputerze.

Usuń je, jeśli nic nie masz, to po prostu uruchom patch update (te ptaszki w cliencie)

Opublikowano

w metina grałem rok temu na jakimś prywatnym serwie tam uzywałem jednego hacka do bonów, nic nie instalowałem ostatnio poza oryginalnymi grami.

Pamiętam, jakies pol roku temu sciagłem inne mmo, też wyskakiwał błąd, z hs ze wykryło hacka.

Opublikowano

Kliknij CTRL + ALT + DELETE, wejdź w zakładkę Procesy i zrób screena wszystkich procesów, które działają na Twoim komputerze (wliczając w to odpalonego patchera).

Opublikowano

zastanawiałem się czy zadziałałoby pobranie clienta z czasów zanim był hs, włączenia bez aktualizacji i gry, ale czy dałoby się dodać tylko nowe serwery? Bo pewnie nie bedize ich.

Post wyzej mozna usunąć.

Opublikowano

Miałem podobnie, to nie jest banowane ( ; . To wina z ich strony ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...