Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 800 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy moglibyście mi złożyć jakiegoś pc'ta do 800 zł? bo na "allegro" za 700 zł są dobre ;O ( co mnie bardzo zdziwiło ). Ale boje się, że jak go kupie, to będę musiał po straż pożarną zadzwonić, ; /, dlatego zostawiam to Wam ;). Z góry dziękuje, i polecą like'y.

Opublikowano

Niedawno chciałeś za 1200zł, potem za 1000zł, a teraz za 800zł?

Masz co w ogóle ze starego kompa ? Za 800zł w grę wchodzą tylko używki, od 950-1000 zł można już kupił połowę nówek, połowę używek.

Opublikowano

Sweet, bo sam dokładnie nie jestem pewien ile kasy dostane ; /, dlatego chce mieć kompa za te 800 1000 albo 1200, bo tyle kasy akurat dostane

@EDIT

I to właśnie kompa za 400 zł sprzedaje, tableta za +\- 300 zł, i mam swoje 200 zł, i jeszcze troche kasy dostane, więc wiesz

Opublikowano

A kiedy masz zamiar go kupić ?

Jak więcej niż 2-3 miesiące to wstrzymaj się, wyłowisz używki pod 1155 z połowę ceny do końca roku ;).

Za 800zł RACZEJ TYLKO używki, więc nie będę Ci teraz podawał linków z allegro skoro kupujesz dopiero za jakiś czas.

Opublikowano

Kiedy mam zamiar go kupić?, hmm, za 1-2 tygodnie.?

Chyba że, zrobie tak jak kiedyś myślałem, tableta sprzedam, i PS'a 3 kupie?, a komp narazie zostane, najwyżej potem sie PS'a3 opchnie, kompa ?

Opublikowano

Poczekaj trochę - PS3 będzie tanieć (używki) po premierze PS4, które i tak PODOBNO ma być tanie.

Za 800zł pogrzebałem na tablicy i znalazłem 2 pozycje, ale każdej z nich mam coś do zarzucenia (głównie zasilacz/słaba buda/MOBO).

Opublikowano

AMD APU A6-5400
ASRock FM2A55M-DGS
Tracer Panacor TRO 204
2X 4GB Kingston HYPERX Red 1333 Mghz
670 zł~
Zasilacz dobierz wedle uznania bądź z tematu o czarnej liście zasilaczy.
Dysk możesz zabrać ze starego pod warunkiem że jest na SATA.

Opublikowano

Be Quiet 400W 80+ za 200 zł
Ale co do gier to powiem Ci że miazgi nie będzie :D
Musisz kupić grafikę osobno a procesor zmienić na AMD Athlon II X4 750K
I grafikę dobierz sobie sam wedle upodobania.
PS. Nie zamkniesz się w 800 zł, trochę ponad będziesz musiał wydać.

Opublikowano

Be Quiet 400W 80+ za 200 zł

Przecież to jest kompletnie nieopłacalne...

Deus 500w. będzie przyszłościowym rozwiązaniem, a do samego udźwignięcia zestawu starczy z luzem Aerocool 450w.

Ja bym nie wchodził w APU tylko kupił najtańszy zestaw oparty na 4850+G1610 - GPU używka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...