Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mniej wyraźne miejsca na monitorze

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Kilka dni temu zauważyłem, że w pewnych miejscach na ekranie jest mniejsza ostrość. Np mam jakiś pełny folder po prawej stronie - widzę nazwy bardzo wyraźnie itd, ale kiedy przesunę go bardziej na lewo, widoczne jest minimalne rozmycie. Jest to mały problem, lecz dość irytujący. Proszę o pomoc

Opublikowano

zmień monitor i sprawdź jeszcze raz, jak nadal widac to wada badziewnej karty graficznej

jeśli to wada monitora to twój problem wymienić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Komputer, monitor używane od 3 miesięcy. Czyli albo monitor(T22B350) do wymiany albo karta graficzna ( HD7870) ?

/wystarczyło zrobić auto dopasowanie w ustawieniach monitora.

Opublikowano

było zacząć od podania co masz

mam to samo na swoim t23b350 w zależności przez jaki kabel podłączam i to nie jest żadna wada. tak widać przy nieruchomym i dużych kontrastach obrazie przez dłuższy czas

stabilny i bezproblemowy obraz masz tylko przy wejściach RGB gdzie karta jest idealnie zsynchronizowana z monitorem, to raczej dla projektantów i grafików opcja podłączenia a nie do codziennego użytku czy gier

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

było zacząć od podania co masz

mam to samo na swoim t23b350 w zależności przez jaki kabel podłączam i to nie jest żadna wada. tak widać przy nieruchomym i dużych kontrastach obrazie przez dłuższy czas

stabilny i bezproblemowy obraz masz tylko przy wejściach RGB gdzie karta jest idealnie zsynchronizowana z monitorem, to raczej dla projektantów i grafików opcja podłączenia a nie do codziennego użytku czy gier

Mam podłączone przez kabel vga i dźwięk - jack-jack, bo przy połączeniu HDMI miałem problem z dźwiękiem (nie było go)

Ale to już wiesz z mojego ostatniego tematu : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...