Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DMG Hack

CrusherPL5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż chciałbym pograć se na dmg hacku, lub na jakimś bocie co zbiera uri itd...

Szukałem po google... pare godzin, ale bez efektów więc kieruję do Was prośbę czy moglibyście podać mi linki do:

Dmg hack

Bot

Ostanie pytanko: Czy za to jest ban?

Opublikowano

był , nie ma i nie będzie już dmg hacka do tej gry ....

co do bota to kbot ibot pbdobot ale są płatne ( k/i bot mają triale darmowe 24h )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Boże.... kombass , wytłumaczyć trzeba było wszystko. Potem znowu taki kolega założy temat pewnie za rok i znowu się o to zapyta... Jak wyżej, Nie ma aktualnie takich rzeczy, A jak są to na specjalnych underground forach gdzie dostać się to wyczyn.

Nie ma darmowych botów, Na tą chwilę które są w 60% niewykrywalne. Są mniejsze podróbki botów ale to najczęściej oszustwa z KeyLogerem. Co do tego czy za to jest ban to tak jest:) To są wspomagacze/cheaty do gry w której nikt ich nie chce więc na logikę są zabraniane.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Boże.... kombass , wytłumaczyć trzeba było wszystko. Potem znowu taki kolega założy temat pewnie za rok i znowu się o to zapyta... Jak wyżej, Nie ma aktualnie takich rzeczy, A jak są to na specjalnych underground forach gdzie dostać się to wyczyn.

Nie ma darmowych botów, Na tą chwilę które są w 60% niewykrywalne. Są mniejsze podróbki botów ale to najczęściej oszustwa z KeyLogerem. Co do tego czy za to jest ban to tak jest:) To są wspomagacze/cheaty do gry w której nikt ich nie chce więc na logikę są zabraniane.

Masz bardzo dokładne info co do procentowości banicji użytkowników :) Jestem pod wrażeniem ...

Padła odpowiedź na wszystkie pytania więc temat cls ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Pukacz i po co jeszcze raz piszesz?? To nie są pewne informację lecz takie boty darmowe jakie najczęściej Ruscy mają, Są z KeyLogerem/ Łatwo wykrywalne + Są szansę na kradzież konta....

1326728565-U383707.png

Opublikowano

był , nie ma i nie będzie już dmg hacka do tej gry ....

co do bota to kbot ibot pbdobot ale są płatne ( k/i bot mają triale darmowe 24h )

Nie wiem o co chodzi z tym DMG hack ,ale jeśli zwiększa on zadawane obrażenia,to kiedyś był napewno taki hack,gdy "Raxo" jeszcze kręcił filmy na YT to był się tam z wysoko usytuowanym graczem MMO i zadał mu 70k hita.Zdjęło mu te 70k obrażeń,ale i z osłony i z HP po 70k,więc był napewno taki hack

1359705736-U799478.png
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tym DMG hack ,ale jeśli zwiększa on zadawane obrażenia,to kiedyś był napewno taki hack,gdy "Raxo" jeszcze kręcił filmy na YT to był się tam z wysoko usytuowanym graczem MMO i zadał mu 70k hita.Zdjęło mu te 70k obrażeń,ale i z osłony i z HP po 70k,więc był napewno taki hack

Proszę Cię -.- RAXO to jeden z najczystszych graczy jakich znam ...( owszem zdarzały mu się loty na merkavie ale sporadycznie ;) ) Był wtedy taki bug więc odróżnij buga od dmg hacka ... dmg hack'a można ujrzeć w tym filmie ... używał go ------------> POLAK:)

1371988330-U644589.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę Cię -.- RAXO to jeden z najczystszych graczy jakich znam ...( owszem zdarzały mu się loty na merkavie ale sporadycznie ;) ) Był wtedy taki bug więc odróżnij buga od dmg hacka ... dmg hack'a można ujrzeć w tym filmie ... używał go ------------> POLAK:)

Nie nie,źle zrozumiałeś a ja źle napisałem.To raxo bił się z tym gościem i ten gościu zadał mu więcej obrażeń.

1359705736-U799478.png
Opublikowano

UP : Panie userze , czyżbyś nie wiedział że poprawki itd. się podaje na PW? hmm

TOPIC: nie ma czegoś jak urihack/dmg hack itd są jedynie boty www.kbotik.com www.profibot.com

Opublikowano

@up panie spamerze. Czyżby się panu nudziło?
Co do tematu nie ma dmg hacków możesz kupować boty - kbot ibot oraz pbdo, najlepiej pbdo, szybkie aktu, najlepsze możliwości. ibot jest bardzo drogi, a kbot to jego crack.

7yo9.png

Opublikowano

Dodam, że wszelkie prawdziwe DMG hacki na YT, to jednodniowy bug, który wystąpił swego czasu.

Opublikowano

1. Nie ma DMG !chacka!.

2a. Nie ma darmowych botów.

2b. Ceny botów zaczynaj si od 40z.

3. Jeli !umisz! boci to ni ma bana.

Mwahahahhhaa, zainwestuj zarobki z botow w slownik. (Pewnie dostane 5%, ale warto :) )

**\\BS//**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...