Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci.pl - 100% Survival [TeamFortress2][SurvivalGames] <----- Unikalne pluginy TOP-PVP,GILDIE,TF2,SG!

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazdrosny chyba kpisz ze mnie niema o co.Aha kolejne multi konto aby wasz temat był bardziej zauważalny. A tak poz tym to poco zgłaszasz jakieś raporty skro sam robisz tu większy śmietnik niż my wszyscy?!

Opublikowano

No oczywiście wiedziałem że czegoś takiego mogłem się spodziewać.Twoja ironia to dziecinada! I to że myślisz że w taki sposób czyli przez multi konta zdobędziesz popularność to sie mylisz. Z tego co wiem na waszym serwerze są zabronione multi konta to jaki przykład daje Admin na dodatek założyciel serwera ,a potem się dziwisz dlaczego wszyscy na twoim serwie mają Nodusy! :O

Opublikowano

evil, skoro wg. ciebie admin to debil itp. to czemu z nim dyskutujesz?

Przez takie posty zbłaźniasz się jeszcze bardziej niż on.

W dodatku bez dowodów tak oskarżać... no nie ładnie.

Opublikowano

Grałem na wielu serwerach, ale ten zatrzymał mnie na bardzo długo! Dlaczego? Oto kilka argumentów:

-bardzo fajna atmosfera

-regularne eventy

-Survival Games & TF2

-brak lagów

-i co najważniejsze (dla niektórych) serwer jest darmowy.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich i zapraszam do zagrania.

Mój nick : LiGhTz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamykam na prośbę autora.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...