Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Monitor do ps3

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej hej , planuje zakup monitora (LCD bądź LED) do mojej ps3 22 cale czas reakcji 5ms oczywiście z HDMI i FULL HD. Więc mam 2 pytanka:
-Czy taki monitor będzie miał gorszy obraz niż na przeciętnym TV LCD 32 cale FULL HD ?
-Możecie podać jakieś modele w granicach do 700zł które najlepiej nadawały by się do podłączenia konsoli ? ( PC też mam zamiar podłączyć do owego monitora)

Dodam że nie potrzebuje dużego monitora ponieważ będzie on na biurku czyli będę bardzo blisko niego więc 22 cale to dobre rozwiązanie ( może być kilka mniej , kilka więcej )

Będą Lajki : )

RMCF

Opublikowano

Obraz nie powinien być gorszy, wszystko zależy od parametrów tv oraz monitora

Najlepszym rozwiązaniem jest kupno PlayStation 3D Display ale w tej cenie to nawet chyba używanego się nie wyrwie.

Polecam Benq E2220HD, bez problemu do 600zł kupisz ten monitor, sam go mam i nie mogę powiedzieć o nim nic złego, obraz na nim wygląda zdecydowanie lepiej niż na moim tv.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Obraz nie powinien być gorszy, wszystko zależy od parametrów tv oraz monitora

Najlepszym rozwiązaniem jest kupno PlayStation 3D Display ale w tej cenie to nawet chyba używanego się nie wyrwie.

Polecam Benq E2220HD, bez problemu do 600zł kupisz ten monitor, sam go mam i nie mogę powiedzieć o nim nic złego, obraz na nim wygląda zdecydowanie lepiej niż na moim tv.

Zastanowię się nad nim dobry monitor minie limit to dostaniesz lajki :P

w sumie dowiedziałem się już to co chciałem wiedzieć więc temat do zamknięcia : ) dzięki tripipi ;*

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...