Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak założyć dobrze konto na YT?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wrzucić testowy film na youtuba, nagrywany z HD. Ale teraz tak posrane jest z tym YouTube'm, ze normalnie nie wiem gdzie co jak.

Dlatego kto mi powie jak zalozyc prawidlowo konto na YouTube? Chce miec tak, zeby znac dokladnie swoj login, a nie kurw. z gmaila mi idzie i mam Adam Pawlowski nazwe na YT.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

odłanczasz konto google+ od konta you tube nastepnie mozesz wybrac nazwe. po wybraniu nazwy laczysz konta i wybierasz ze chcesz nazwe z yt nie imie i nazwisko licze na like :)

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nie da się stworzyć normalnego konta youtube tylko konto google. Konto youtube jest częścią konta google.

W prawym górnym rogu masz swój nick. Rozwiń i znajdź "ustawienia youtube" (Pamiętaj youtube, nie google)

W informacje o koncie "odłącz od google+" i wpisujesz nazwe swojego kanału.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nie da się stworzyć normalnego konta youtube tylko konto google. Konto youtube jest częścią konta google.

W prawym górnym rogu masz swój nick. Rozwiń i znajdź "ustawienia youtube" (Pamiętaj youtube, nie google)

W informacje o koncie "odłącz od google+" i wpisujesz nazwe swojego kanału.

Da się stworzyć konto na youtube nie połączone z kontem google, Z OSOBNĄ NAZWĄ.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Możesz przecież sobie zrobić pierw konto google, a potem normalnie wejść na YT i założyć kanał o normalnej nazwie, a nie o twoim imieniu i nazwisku.

Opublikowano

Albo nazwać się na Google+ np. viraeyenne Movies?

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Robisz konto na Gmailu, logujesz się na Youtube i tam w ustawieniach -> nazwa ustawiasz swój nick.

Rozumie, też mi się nie podobają te nowe bajery na Yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...