Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Mental w M3 na 15lvl - EQ

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Woj będzie na 15 lvlu. Chodzi mi o eq. Co mi polecacie na 15lvl mentala do m3? Podajcie proszę swoje propozycje jak możecie i poradźcie mi na + ile te bronie ulepszyć?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Na 15 lvl nie ma już sensu iść do M3 - to ostatnia granica levelowa i drop nie będzie już taki ciekawy. Lepiej mieć pewność i wyruszyć na ~9 lvl. Jednak przyda Ci się miecz na dany poziom +7/9, Bojowa Tarcza +7/9, Żelazna Zbroja +7/9, Hełm +7/9, a biżuteria i buty mogą być na +4/6 (jeśli zdobędziesz Miedziane Kolczyki +9 to nie będzie źle). :-)

Opublikowano

Na 15 lvl'u i to jeszcze mentalem najbardziej potrzebna będzie broń. Powinna być +8/9. Reszta EQ w granicy +4/5.

Jeśli oczekujesz dobrego dropu to zrób Wojownika Bodego, zatrzymaj się na 9lvl i w takim przypadku zainwestuj w zbroję, tarczę +8/9, 8/9.

Opublikowano

Pajęcza najlepiej +9,Żelazna +9 Eq drewniane all +6/7.

Ja osobiście dropiłbym tym eq medale. A jeżeli chcesz iść do m3 to na 9lv/10lv. i kup Sejmitar/Gilotynowe.

Opublikowano

Przy tym lvlu nie wiele ci dropnie.

Najlepiej tam chodzić z levelami 5-11 i najlepiej z 2x drop :)

A jeśli chodzi o eq, to w zupełności takie +6 starczy.

Opublikowano

Jak na bocie będziesz dropił to może być ten lvl. Przez noc będzie kilka ribów, kozików i jesionków. Eq wystarczy ci żelazna +7,8 tradycyjny 7,8 bojowa 8 i najlepiej pajęcza +9 żeby bić konkretnie (<--- to eq na bodziaka) na mentala takie samo tylko +5,6 wystarczy all pkt w silne i jazda :)

Ja mam zrobione 4 konta na kazde ch (2x11(na fmsy i antyki) i 2x15(riby kozy jesiony) powiem ci że te 15 ladnie sie sprawuja. Mam cala postac jesionów, ribów, kozików. Fmsy i antyki słabo leca, ale przez tydzien bedzie cala postka zawalona tym. Wszystko zalezy od dnia, ja stawiam na nocki tylko od 21 do 8,9 rano przez tydzien cale postacie zapchane tym sa :)

Opublikowano

Tak więc: 9lvl najlepiej? Czy już wbić sobie 2 cyfrówkę (10lvl?). No i dzięki za propozycję eq.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

http://scr.hu/0hvf/ste84

Tutaj na zielono zaznaczyłem Tobie spoty z przekletymi niedzwiedziami, dropią z nich RIBy. Najlepszy dla nich jest poziom 12-15

Na żółto masz spoty przekletych wilkow, z nich dropią FMSy, na nie jest najlepiej 8-9 poziom postaci

Graj mental, wszystko daj w wit (chyba ze masz eq +9 i dajesz rade mozesz dac siłe) Eq jak najlepsze, jak najwiekszy plus. Moze nawet cos z HP np buty byłyby odpowiednie

Co do mapki, zaznaczyłem na oko i myśle ze dobrze to zrobiłem bo dawno tam nie dropiłem.

Opublikowano

Tak więc: 9lvl najlepiej? Czy już wbić sobie 2 cyfrówkę (10lvl?). No i dzięki za propozycję eq.

9 lvl najlepiej, bo wtedy można już kupić żelazną zbroję.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Kurcze, strasznie zróżnicowane zdania są, ale chyba jednak zrobię postać na 9 lvl i body, bo wyczytałem, że jak body to 9-11 lvl a jak mental to 20-22. Dobra to na razie chyba na tyle. Jak będę coś jeszcze potrzebował to was pomęczę :D.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Na 15lv lotnie ci spokojnie, ale tak jak piszą panowie wyżej 9lv body to najlepszy wybór, a jak już robisz bodego to wiadomo zainwestuj w defa ew. pż możesz zbonować zbrojkę używając free zmianek ;] Polecam build 7 aura 1 wirek o tak żeby było przyjemniej bić ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...