Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] IBlitz jest niefair :D

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up.

sorry, ale to jest 6 klasa podstawówki, były tu tylko 2 czasy, przeszły, i teraźniejszy.

Gdzie ich wyzywam? to że nie chcą się uczyć, pisząc teksty chuj w dupe szkoły, wyjebmy ją trotylem itd. to już nie moja wina.

@top

Te skórki twz. garen'a, lux, blitza są cholernie zbugowane

lux - niewidzialne skille

garen - nawet na dobrym kompie, po odpaleniu ulta w tf ( gdzie ktoś jebnie 5 aoe ) te ulti zmniejsza fps'y o 80% na kilka sec

blitz - łapka niewidka, jakieś gówno al'a q urgota

I Ty tam widzisz tylko 2 czasy? Zastanów się... Nie będę tego tłumaczył bo nie mam czasu

II Też nie lubię czytać tekstów żywcem wklejonych z google...

@Topic

Jak dla mnie praktycznie bez różnicy jeśli chodzi o iBlitza, chociaż faktycznie jest w tym trochę racji i nie powinni zmieniać tak bardzo wyglądu spella

Opublikowano

po 1 jak chcesz sie udzielać to przetłumacz to poprawnie albo wcale nie tłumacz.po 2 kazdy dobry gracz nie bd mial z tym problemu.3 według mnie jest to żadna przewaga jedynie chwyt marketingowy na takich jak Ty..pomysla sobie..no to teraz q prawie nie widac to kupie skorke i bd wymiatal..g..prawda. ale coz zycie

Opublikowano

Ja na classicu lux ledwie widze skill E... W czy.m problem? Pobawcie sie jasnoscia ekranu lub czyms.

Opublikowano

Z iBlitzem grałem, tak samo jak ze zwykłym, można spokojnie zobaczyć jego Q, i zrobić unik, chyba że ktoś ma opóźnioną reakcję, i się żali..

Z Steel Lux też grałem, E można zobaczyć po okręgu (tym zielonym [lub innym na trybie dla daltonistow]), a q jak zwykłe Q, można tak samo zrobić unik, nic nie wpływa na widoczność.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Niefair jest to, że gdy Nidalle wyrzuci z krzaków dzidę, to nie widzisz jej. Dostajesz od niewidzialnego ducha dzidy.

Opublikowano

Może jest trudniej zauważyć, ale bez przesady panowie.

Widać taką rakietę co leci w Twoją stronę i da się to uniknąć, a jeżeli jesteś ślepcem to stój 24/h za minionami.

Opublikowano

Mam pytanko czy ta skórka będzie na stałe, chodzi mi o to czy będzie możliwość kupienia ja zawsze, czy jest to jakaś skórka na chwile,a później będzie Off ?

11240_04_08_08_1_20_10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...