Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

MyDreams90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytań do obeznanych w temacie ;p

Otóż znajomy ma problem z logowaniem. DC ściągnął przez steam, zarejestrował się, lecz podczas logowania wywala błąd invalid name or password. Please try again. For more information click here. Wie ktos w czym problem, bo miałem tak samo, lecz nie pamiętam co zrobiłem, że zadziałało. Czy pobranie z głównej strony dc myślicie, że załatwiło by sprawę?

Jestem na serverze US przeszedłem na EU i nie ma play tylko pisze world down. Czy ktoś wie czy można za darmo ewentualnie za opłatą przenieść postać z US na EU? Zrobiłem błąd zakładając kiedyś konto, a nie chciałbym jej stracić ;/

Ostatnie. Mam 2 postacie na serverze US. Grę ściągnąłem przez steam. Gdy np nie dało rady by przenieść postaci to, gdzie musiał bym się zarejestrować ewentualnie co ściągnąć, aby zrobić sobie nową postać na serverze EU? Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Zarejestruj się na tej stronce a potem spróbuj zobaczyć czy działa w grze (w launcherze w opcjach wybierz serwer EU):

http://www.dcuniverseonline.eu/

Ogólnie to wszystko hula tylko jeszcze jedno pytanie. Czy jakl grałem na servie US, a teraz chciałbym na EU to czy mogęprzenieść postać? Czy trzeba zaczynać od początku? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...