Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są szybkie sposoby na wrzucenie filmiku na yt

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, aby było jak najszybciej bo chce wrzucic filmik z minecrafta a pisze ze wrzuci sie za 3godziny... (zajmuje 240mb i trwa 10minut)

próbowałem camstasią ale wyskakuje mi jakiś błąd więc prose o inne sposoby.

peind.png

Opublikowano

Wejdź na speedtest.net i nam tu podlinkuj ten obrazek po teście.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano
speedtestca.png

Jak widać szybkość wysyłania nie powala :(

czekam na dalsze podpowiedzi

peind.png

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji jest kupienie lepszego neta bo jedynym sposobem na przesłanie szybko filmiku na Youtube jest dobry internet

Opublikowano

nie ma jakiegoś programu ?

próbowałem tym free yotube uploader

ale ciągle tam pisze że plik jest uszkodzony, a wcale nie jest

Prosze o dalsze podpowiedzie

lecą plusy za dotychczasowe ;)

peind.png

Opublikowano

nie ma możliwości nie można mieć lepszego neta za nic

i dobrze mniej minecrafta na yt

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Posłuchaj POTRZEBUJESZ SZYBSZY INTERNET nie wiem skąd masz taki ale ja taką prędkość miałem 6 lat temu a teraz mam szybszy nawet w telefonie 3g ... za 39.90 u min 100mb/s

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Możesz też wyłączyć wszystkie aplikacje, które korzystają z neta -_-. Spróbuj użyć AppBooster

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

nie ma jakiegoś programu ?

Nie istnieje program, który przyspieszy Ci neta. Najprawdopodobniej nigdy nie powstanie.

Posłuchaj POTRZEBUJESZ SZYBSZY INTERNET nie wiem skąd masz taki ale ja taką prędkość miałem 6 lat temu a teraz mam szybszy nawet w telefonie 3g ... za 39.90 u min 100mb/s

Tu nie chodzi o pobieranie, tylko o upload...

Możesz też wyłączyć wszystkie aplikacje, które korzystają z neta -_-. Spróbuj użyć AppBooster

Uploadowi, to raczej nic nie pomoże ;x

Możesz też zmniejszyc jakość filmu i będzie mniej ważył.

Wrzucanie Filmów w słabej jakości mija się z celem.

Od siebie, dodam, że możesz bez utraty jakości przemielić film, przez np. free video converter do formatu h. 264 w mp4, bo to najszybciej YouTube trawi.

Jak nic nie pomoże, to nowy necik, tylko patrz pod kątem uploadu. Zostaje jeszcze opcja długiego czekania, albo odpuszczenia sobie zabawy.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Możesz poświęcić trochę downloadu i poprosić dostawcę o lepszy upload.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

kup sobie lepszy kabel od neta, najlepsze są krótsze, bo im krótszy kabel, tym szybszy net.
każdy to wie.

te programy to zwykła ściema, przecież same kabla Ci nie skrócą...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...