Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Suicide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem Ci tak majster że te wszystkie Twoje filmiki mi się podobają i nie słuchaj krytyki amatorów którzy to krytykują a tak naprawde nie potrafią w te gre grać...jak Cie krytykują że beznadziejne filmiki nagrywasz niech coś sami stworzą wtedy przyznamy im racje a tak to poprostu ich krytyke olewaj :)

Opublikowano

Nie nie, dla nich to co 2 dni montaż

Jeśli lubi to robić, to czemu nie miałby robić co 2 dni? Co Ty Bogiem jesteś, żeby wszystkim dyktować co mają robić?

Opublikowano

powiem Ci tak majster że te wszystkie Twoje filmiki mi się podobają i nie słuchaj krytyki amatorów którzy to krytykują a tak naprawde nie potrafią w te gre grać...jak Cie krytykują że beznadziejne filmiki nagrywasz niech coś sami stworzą wtedy przyznamy im racje a tak to poprostu ich krytyke olewaj :)

a niesadzisz ze jak mu się okaże troche krytyki to bedzie bardziej sie przykładał do pracy zeby kolejny minitage byl o niebo lepszy?

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Jeśli lubi to robić, to czemu nie miałby robić co 2 dni? Co Ty Bogiem jesteś, żeby wszystkim dyktować co mają robić?

Widze, że dużo wiesz, o edytorach, i graczach na yt

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Po co mam robic lepsze ? Nie umiem zrobic nawet takiego jak ty zrobiles. Mowie tylko ze chujowo to wyglada bo w tym jakby klipie te bajery sroty-toty zaslonily calego skilla grajacego na tym montage'u. I pokazane sa tylko screnny z multi killa.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Widze, że dużo wiesz, o edytorach, i graczach na yt

aha, czyli kazdy montazysta ma taki kalendarzyk ktory wydajesz ty, i mowisz kiedy kto ma zrobic montaz? idiota

Opublikowano

JA PIERDOLE VCLAW CZŁOWIEKU TO NIE JEST MONTAGE ! MONTAGE TO TEN FILMIK CO MA 5 MINUT I JEST GAMEPLAY ! A TO JEST EDIT I TU EDYTOWANIE JEST WAŻNIEJSZE !

Opublikowano

hahaha sami 0 skila maja ale co czeba hejtować lepszych skoro sami nie umniecie grać to przynajmniej szacunku sie chłopakowi nalezy a nie spampować ze ch!@nie robi

PEWIEN MĄDRY OMEK POWIEDZIAŁ

"jeżeli wam się nie podoba, to nic tutaj nie piszcie ...

Zamiast z kulturą, to zachowujecie się jak nie powiem kto ... "

(sorry ale nwm jak wstawiać cytaty)

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...