Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o darmowe SM'y

protomenpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie działa u mnie SuperRewards ? tam wgl nie ma reklam, reklamy są tylko w sponsor pay

a i znalazłem temat z 2011 oku o reklamach które faktycznie dają sm ale ich już nie ma, mógłby ktoś wrzucić działające reklamy ?

Opublikowano

Jeżeli nie masz reklam na Super Rewards to albo zostałeś zbanowany, albo zmieniłeś adres IP, na taki gdzie nie ma dostępnych ofert. Często jest też tak, że w jeden dzień zgarniesz 100 SM, bo są ciekawe ankiety, a czasami nie znajdziesz ani jednej. Nie ma konkretnych reklam - zmień IP na Amerykańskie i zarejestruj nowe konto na Super Rewards (nie zmieniaj adresu co chwilę, bo wtedy jest większa szansa na bana).

Opublikowano

Dlaczego nie działa u mnie SuperRewards ? tam wgl nie ma reklam, reklamy są tylko w sponsor pay

a i znalazłem temat z 2011 oku o reklamach które faktycznie dają sm ale ich już nie ma, mógłby ktoś wrzucić działające reklamy ?

Nie można ''wrzucić''starych reklam.

Reklamy są tylko na jakiś czas, dlatego rób, póki są.

z dnia na dzień jest co raz to więcej nowych i opłacalnych reklam, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Opublikowano

Zmieniań IP, lub po prostu w tym momencie nie ma żadnych reklam.

Jest opcja (tak jak up napisał) że Cie mogli zbanować, jednak w to wątpię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...