Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Nowe obiekty - Parim

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Syfny ten obiekt, nie pasuje do metina :(

Znajdź na tym serwie co kolwiek po za rzeczami ymir'a co pasuję do metina..

Opublikowano

Zbyt Piękne Nie Jest Ale Ja Bym Jeszcze Gorsze Zrobił :O Wiec Czekam Na Serwer

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Nie mogę zrozumieć co w tym widzicie syf , a jak autor napisze zaraz żebym zrobił lepsze to wam to poprawie ;)

Może czegoś sie nauczycie .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Hmm ten serwer w tym roku ruszy. ? Wiesz że wszystko może pięknie wyglądać na ss'ach. ? :)

Ja bym polecił robić filmiki. :)

Opublikowano

OoO Pomysłł Nie Głupi Robcie Filmiki Z Tym

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Po co się starasz jak i tak po starcie 2/3 dni rozpakują ci clienta. Jak byś nie zabezpieczył nie wiem jakiego ktoś ma unpackera umijajacego wszystkie metinowe zabezpieczenia.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Po co się starasz jak i tak po starcie 2/3 dni rozpakują ci clienta. Jak byś nie zabezpieczył nie wiem jakiego ktoś ma unpackera umijajacego wszystkie metinowe zabezpieczenia.

ludzka głupota nie zna granic za wszelka cenę będą robić konkurencji na złość

a co do ss to nie powala ale też nie jest złe 50/50 :D

no i + że robią autorskie rzeczy

Opublikowano

Zrób lepsze , że jesteś jednym pieskiem od nexanity to nie znaczy że musisz się wypowiadać w każdym naszym temacie :)

Proszę Cię łaskawie o nie komentowanie tego postu

Wyraził tylko swoją opinię, nie obrażając przy tym nikogo, a ty juz się do niego sadzisz....

Również uważam, że logo szału nie robi. Rama jest spoko, ale logo psuje troszkę efekt.

Opublikowano

Wyraził tylko swoją opinię, nie obrażając przy tym nikogo, a ty juz się do niego sadzisz....

Również uważam, że logo szału nie robi. Rama jest spoko, ale logo psuje troszkę efekt.

Oj nie , opinię to wyraziłeś ty . Jak widać jesteś dobrze wychowany i potrafisz kulturalnie się wypowiedzieć .

Co do obiektu , nie będzie go - będą nowe inne

sygna.jpg

Opublikowano

Parim, kim Ty w ogóle jesteś, że sobie tak obrażasz ludzi i inne serwery na lewo i prawo?

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

Jestem człowiekiem :)

Nie będę stał bezczynnie i się patrzał jak nas obrażają , nikogo pierwszy nie obraziłem .

Jak możesz opuść ten temat bo reklamy swoim serwerem tutaj niestety nie zrobisz.

sygna.jpg

Opublikowano

Mogę się dowiedzieć gdzie was obrażają?

Ludzie piszą swoje opinie dotyczące waszej pracy i o dziwo może im się nie podobać czy tego chcesz czy nie.

Niestety Cie zdziwię ale tylko Ty obrażasz ludzi i nie myśl, że przejdzie Ci to płazem.

Mam nadzieję, że nie zobaczę więcej PW od Ciebie z ugodą bo po tym jak traktujesz użytkowników tego forum nie będzie o niej mowy.

Reklama? Jaka reklama? Puknij się w czoło i połóż się na jezdni człowieku.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Jestem człowiekiem :)

Nie będę stał bezczynnie i się patrzał jak nas obrażają , nikogo pierwszy nie obraziłem .

Jak możesz opuść ten temat bo reklamy swoim serwerem tutaj niestety nie zrobisz.

Ci tylko ty ruda kurwo nic tylko spluć na ten parszywy niedojebany genetycznie ryjec.

Ty jesteś tylko wrakiem człowieka wyrzucony z społeczności . Kurwa być takim debilem żeby imponować ludziom z klasy przedmiotami na nieswoim serwerze?

Dostawałeś wpierdol dzień w dzień od swoich "kolegów" z klasy.

Pamiętaj pneumokoku narazie dzieli nas tylko jebany firewall ale to się zmieni.

https://www.youtube.com/watch?v=St8zvVrVulM

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...