Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za AFK na FFA room czy da sie coś z tym zrobić ?
jak chcem się zalogować to nie pisze na ile czasu dostałem bana tylko pisze że konto jest zablokowane

Opublikowano

Nie rozumiem powodu twojego bana.

Dostałeś za to, że byłeś AFK w roomie na trybie Free For All ?

Czy za to, że stworzyłeś room'a i byłeś afk ??

Za takie coś nie ma bana perm'a ... co najwyżej admin zamknie ci room i może wywalić z serwera.

Wątpie czy za to dostałeś bana ...

Hackowałeś ? Używałeś bugów ? Zmieniałeś IP/ Proxy ?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie poprostu był ten exent 500% i zostawiłem konto na AFK na roomie FFA który nie był moim roomem później wszedłem na kompa i pisze disconnected próbuje się zalogować i pisze że konto jest zablokowane i nie pisze nawet na ile czasu

Opublikowano

Napisz ticketa żeby ci podali powód bana potem dyskutujmy bo jak na razie dyskusja nie ma dużego sensu.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

oczywiście tradycyjnie dosyałem automat

Dear War Rock Player,

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.
The reasons can be the following:

-Hacking (All Kinds)
-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)
-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)
-3rd party program usage (includes net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)
-Account Sharing
-Overclocking
-Modem tapping
-The use of proxies to play in other server's.
-Account selling

All these infraction's listed above carry a permanent ban, unless stated otherwise.

There are different ways that these infractions will be noticed by our team. Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs. Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

Sorry for the grief this ban may have caused,

Mit freundlichen Grüßen
Best Regards
NXAres
Opublikowano

oczywiście tradycyjnie dosyałem automat

Dear War Rock Player,

As noted in the Dishonor List, there can be different reasons for your ban.

The reasons can be the following:

-Hacking (All Kinds)

-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)

-Scamming or attempted Scamming

-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)

-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)

-3rd party program usage (includes net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)

-Account Sharing

-Overclocking

-Modem tapping

-The use of proxies to play in other server's.

-Account selling

All these infraction's listed above carry a permanent ban, unless stated otherwise.

There are different ways that these infractions will be noticed by our team. Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs. Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

Sorry for the grief this ban may have caused,

Mit freundlichen Grüßen

Best Regards

NXAres

Dostałeś takie info bo nie masz premium.

To są przewidywane powody dla których mogłeś zostać zbanowany.

Pojawia się taka informacja za pewne - Your Account Has Been Blocked.

Czyli ban na zawsze. Nic nie zrobisz.

Ban słuszny ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up ale masz to premium? czy nie..

dodam tez ze osoby ktore posiadaj premki sa bardzo rzadko banowane chyba ze zostana zlapane na pwrlvling-u lub na goracym uczynku ze sie tak wyraze..

a jak maja gps-a i graja tak ze ciezko jest zobaczyc czy cos maja to po prostu nie dostaja bannow wiem to bo mam kolege turka z 82 lvl ktory lata na hackach

ma premke na 460 dni i duzo bronie duzo zainwestowal w to konto i nie dostal banna;]

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

premium miałem jeszcze 12 dni ;)

Albo kłamiesz albo nie wiem.

Jeżeli miałeś premium na ticket'a powinna Ci odpisać osoba fizyczna, nie sekretarka.

Odpisała Ci sekretarka więc nie masz premium albo coś się ... zepsuło ;)

Taki ticket jaki dostałeś otrzymuje każdy bez premium ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

miałem premium nawet jakby konto było aktywne to by premium jeszcze było około 8 dni

napisałem do nich jeszcze jednego ticketa to mi odpisali że zostały wykonane wykroczenia i żebym sobie załłożył nowe konto i jeżeli do nich jeszcze raz napisze to dodadzą mnie do spamu ;)
Tylko szkoda że nie napisali mi kąkretnie jakie popełniłem wykroczenia ;)

Dobrze że bana dostałem w sobote miałem 30 lvl. A w niedziele zrobiłem nowe konto i wbiłem 17 lvl to tragedii nie ma tylko najgorsze że zmarnowało się 19100 NX

Nic już nie zrobie temat do zamknięcia ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...