Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server VPS

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić server vps pod serwer ts3,ale wiadomo że mocy starczy też na jakieś boty więc z kolegami się chce złożyć

parametry serwa:

procesor:1 GHz

Ram:512 MB

Pojemność dysku: 50 GB

transfer: 100 GB

chciał bym na tym odpalić server ts3 + 1 pbdobot +1 kbot ujdzie na tym ? czy trzeba by było coś zwiększyć ?

b_560x95.png

Opublikowano

A ostatnio wykupiłem sobie tego testowego na 3 dni,to pbdobot ładnie chodził,ale jak tylko kbota odpaliłem to strasznie muliło,nawet jak sam kbot był włączony to muliło,czym to mogło być spowodowane ?

b_560x95.png

Opublikowano

A to dziwne osobiście takowej sytuacji nie miałem.Z czego widzę vps z exone, więc nie powinni cię w bambuko robić. Ogólnie może nie dźwigać przez ts, więc nasuwa się pytanie na ilu slotach postawiony i ile jest mniejwięcej osób online ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ależ przecież napisałem że nawet samego kbota odpaliłem bez ts i pbdobota i strasznie lagowało,nie wiem jak ten kbot latał na mapie, co do ts to bedzie maks 20 osób.

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...