Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

premium

Boltx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie mam 15 lat i chcę kupić sobie minecrafta premium w opcje wchodzi smsem np jak na kontagier.pl tylko żeby taniej byly te punkty bo wychodzi że do zapłaty około 280zł ;d albo pre paid ale gdzie taki kupon kupie?

wszystkie pomocne komenty wylajkuje

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Nie lepiej po prostu druczek i na pocztę?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jaki druczek o co chodzi xD jestem ciemny w tych sprawach

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Dokładniej xD co mam powiedzieć w okienku xD

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

@up

Zawsze mi kolega pomagał a teraz się przeprowadziłem . I chciałbym się dowiedzieć jak to się robi . I co mam tam mówić bo nie chcę wyjść na idiote. Jeżeli nie możesz mi pomóc to wgl nie pisz . Dziękuję. Proszę o dalsze informacje

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Skoro masz 15 lat, a podejrzewam, że konta w banku nie masz, to co stoi na przeszkodzie, żeby dać hajs rodzicom i poprosić ich, aby zrobili przelew? Płatność jest bardzo prosta:

1. Logujesz się na konto minecraft
2. Wciskasz buy now!
3. Wybierasz metodę płatności i bank
4. Dalej, dalej...
5. Logowanie do banku
6. Karta przelewu automatycznie się uzupełnia i wystarczy zatwierdzić i po krzyku.
7. Odbierasz giftcode na mailu, który wcześniej podałeś.

Nie takie trudne, jak się wydaje ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Chodzi o to że to ma być niespodzianka a jak rodzice się dowiedzą zaraz komuś wygadaja i wujek się dowie co dostanie na urodziny.

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Chodzi o to że to ma być niespodzianka a jak rodzice się dowiedzą zaraz komuś wygadaja i wujek się dowie co dostanie na urodziny.

HYAhahahahhahahaahahahaha , minkraft premium wujkowi na urodziny xD xD

Mozna kupic klucz na allegro , ale za duze ryzyko , musisz zaryzykować na tym koncie , najwyzej wujek sie dowie xD

@edit

Nie no , nic nie sugeruje , ale czy to nie troche podejrzane ?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Na Allegro się nie opłaca ;x Duża szansa, że Cie zrobią w konia, ale nie jestem pierwszym, który o tym wie. Najlepiej kupić na oficjalnej stronie. Wychodzi ok 80zł.

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

HYAhahahahhahahaahahahaha , minkraft premium wujkowi na urodziny xD XD

Mozna kupic klucz na allegro , ale za duze ryzyko , musisz zaryzykować na tym koncie , najwyzej wujek sie dowie xD

Man mój wujek ma 16 lat i chce mieć premke

Czekam dalej

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

@up

a oco chodzi z tymi PP i jak je zdobyć?

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

3x up

Niema już minecrafta . Na sprzedaż w obecnej chwili a myślicie że w empiku będzie xD ??

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Nie w empiku nie znajdziesz kwadratów... Weź wejdź na jakąś fabrykę kluczy, keye.pl czy coś. Wciśnij dodaj do koszyka. jakieś tam Płać i na dole masz druczek z poczty jprdl... Ale musisz mieć drukarkę żeby druknąć druczek :PP (masło maślane)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up tyle to. Już wiem xdd teraz znajdź mi stronę z.kluczami bo zawsze ich nie ma w magazynie

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Kup na minecraft.net wybierz Przelew tradycyjny , idź na pocztę z danymi po wydruk przelewu tradycyjnego , wypełnij i daj pani /panowi na poczccie za przelew płacisz ok 3zł.Ja tak robiłem;) A mam 13lat.

99ca64835d9067148e9e1c630b24a866.jpg

,, Piłka to nie wszystko, liczy się zabawa nie wygrana"

Opublikowano

Cr7 ocaliles mnie xD mam nadzieję że do piątku doatane tego cod'a

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Jak masz 13 lat to załóż sobie konto :) Na 100% Ci się przyda :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...