Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inny dysk

Arsenic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero co dostałem laptopa z serwisu, byłem zmuszony do wyrzucenia jednego z dysków i tym oto sposobem mam 30 GB wolnego na C i ponad 250 GB wolnego na D. I mam pytanie, jakim cudem mam przeniesc Minecrafta na D, skoro jak jest na C to są lagi..?

Opublikowano

Po prostu przeinstaluj minecrafta i zainstaluj go na d. Albo przenieś folder do D. Dysk Ci raczej nie powoduje lagów, bardziej internet.

Kappa.

Opublikowano

Miejsce na dysku powoduje lagi. Internet mam dobry. Mam 4 GB RAM, przed formatem miałem ok. 200 FPS.

@Edit

Nie da się zmienic na D przy re-installu...

Opublikowano

Niestety nic z tym nie zrobisz. Minecraft zawsze będzie w roamingu na C. Nie da się nic z tym zrobić, więc Degistive nie gadaj głupot...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Da się jeśli będziesz odpalał minecrafta plikiem .bat i dodasz taką oto linijkę: SET APPDATA:d\

Będzie działać o ile się nie pomyliłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...