Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Konkurs kamieniarza Jeden Wielki FAKE :)

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem w tym konkursie 17 punktów i czekam, aż dostane swoje cr, a i pozdrawiam te osoby co się pode mnie podrabiały (było z 3 pendrakarów).

Opublikowano

ale z tym konkursem na znalezienie hasła nie było trudne i wcale nie musiało być ustawione

1. po prostu w SZUKAJ wpisujecie ,,hasło''

2. pojawia wam sie link z ibot - klikacie go i tam macie wtedy hasło i oczywiście sie samo zmienia na ang.

pozdro dla was xD

oczywiście sposób odkryłem wtedy gdy był limit BEKA BEKA xD

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat - jeśli to jakiś konkurs kamieniarza to On ma ponoć swoje forum i tam możecie spamować do woli. Dlaczego ktoś tego tematu nie zamknie ?

Opublikowano

Rozumiem że wszyscy jesteście tutaj dziećmi ale bez przesady.

Jaki sens miałoby ustawienie konkursu, skoro równie dobrze otrzymane nagrody mógłbym zostawić dla siebie i żadnego konkursu nie robić?

Zero logiki w waszym rozumowaniu.

Rzecz oczywista chyba, że gdy na ~250 osób wygrywa tylko 20 to każdy będzie narzekał, że nie wygrał bo organizacja była zła itp, itd.

Skoro tacy mądrzy jesteście to śmiało zróbcie własny konkurs.

Ja zrobiłem co mogłem - pytałem gdzie się da o sponsorowanie licencji, zorganizowałem odpowiedni serwer pod TS aby znowu nie było problemów jak to miało miejsce przy pierwszym spotkaniu.

Skoro chcecie być ograniczeni to proszę bardzo - następnym razem będzie idol, do którego będą tylko wcześniejsze zapisy. I dopiero wtedy niewielka garstka z całości będzie miała JAKĄKOLWIEK szansę do wygrania.

W dodatku nadal nie rozumiem dlaczego ten temat wciąż tutaj jest. Nie widzę żadnego powiązania z tematem gry.

Opublikowano

Idźcie na siebie szczekać poprzez PW, GG i inne wynalazki ludzkości.

Nie tu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...