Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Konkurs kamieniarza Jeden Wielki FAKE :)

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś był na konkursie kamieniarza to już w pierwszej konkurencji można było zauważyć że wszystko jest ustawione :)
Kolega kamieniarza po 10 sek już był na zamkniętym pokoju do którego hasło było na stronie kamieniarza.
No nic czekam jeszcze na wyniki :D
Kto był niech się wypowiada czy coś się mu udało fartem wygrać xD
Oczywiście "140 zł PSC" pewnie zgarnie kolega kamieniarza ale nic nie wiem czekam :D

@edit

Tak jak pisałem 140 zł zgarną kolega kamieniarza :)

USTAWKA !

Opublikowano

Bez przesady, taką samą metodą jak on szukałem, jedynie nie pomyślałem o innych wersjach językowych, i powiem wam że to nie musiało być ustawione ;)

Opublikowano

Jako pierwszy Nomo wpadł na pomysł że hasło bedzie pod innym jezykiem dziwny zbieg okoliczności

@down

Nomo dostanie PSC za 140 zł

Opublikowano

Ehh.. wygrałem 3 konkurs udało mi się znaleść jako jeden z pierwszych rangę ale kamyk mnie olał ;<

Podsumowująć wygraly tylko dzieci które mają 1 miesiąc konto na darku i nie wiedzą co to aktualizacja licencji..

(Odrazu gdy kamyk dał głos wygranym to jakieś dzieci 8-11 lat darły morde że chcą licencję).

Opublikowano

Ustawione nic nie bło. Szkoda, że tak myślicie... Mam przynajmniej nauczkę na przyszłość, że takiego typu konkursów robić nie będę.

W każdym razie nagrody o wartości ~1500 zł zostały rozdane i zwycięzcom gratuluję.

Opublikowano

kto wam kazał wchodzić? płaczą teraz ci co chcieliby wszysko dla siebie... ludzie nie rozumieję takiej prostej rzeczy.

Nawet jeśli to było ustawione? chuj wam do tego nic nie straciliście.. Macie nauczke na następny raz pomyślcie gibmy

Opublikowano

Ustawione nic nie bło. Szkoda, że tak myślicie... Mam przynajmniej nauczkę na przyszłość, że takiego typu konkursów robić nie będę.

W każdym razie nagrody o wartości ~1500 zł zostały rozdane i zwycięzcom gratuluję.

Chyba jednak nie zostały.

1362257782-U250239.png

@kierwa

'' nagrody zostaną przyznane jutro''
sześć lat podstawówki i (chyba) trzy gimnazjum zmarnowałeś na czytanie ze zrozumieniem...
"W każdym razie nagrody o wartości ~1500 zł zostały rozdane i zwycięzcom gratuluję."
Opublikowano

Po pierwsze to Nommo, nie Nammo czy coś tam. Po 2-gie nic nie było ustawiane, jeśli tak uważasz, to poprzyj swoje zdanie przynajmniej jakimiś faktami. Po 3-cie zgodnie z tematem, nagrody będą przyznane jutro. Po 4-te to wyjaśnijcie jak mógłby być podstawiany np. konkurs na najwięcej osób na kanale (wiem, zaraz będą ataki w moją stronę typu "ale konkurs na hasło mógł byc podstawiany - faktycznie mógłby, nie mam jak się "wybronić" z tej sytuacji, mogę jedynie zapewniać...)

Opublikowano

'' nagrody zostaną przyznane jutro''

sześć lat podstawówki i (chyba) trzy gimnazjum zmarnowałeś na czytanie ze zrozumieniem...

Opublikowano

Nommo jestem pewien że wiedziałeś że to hasło bedzie na angielskiej stronie

@down

ale tu niema z czym sie godzić wchodząc tam byłem pewien że niczego nie wygram... tylko wkurza mnie to że kamieniarz nie zachował zasad i powiedział swojemu koledze gdzie szukać tego hasła i było to równoznaczne z wygrana

Opublikowano

Ogarnijcie ludzie moim zdaniem nie było nic ustawiane, po prostu z przegraną trzeba się pogodzić.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Możesz być, co na to mogę poradzić? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, jedynymi osobami które widzą, że na 100% to nie było ustawiane to ja i Kamieniarz, jeśli mi nie wierzysz to Twoja sprawa.

Opublikowano

Konkurs z robieniem pokoji z 10 osób mogło zrobić reszta już nie. Jeszcze do tego nie mogłem wejść na żaden inny pokój. Potem z kikowaniem żenada nie wiem dalczego ale nie dostałem praw hmm myślicie o nie umie kikować i sie pluje ale zostałem chwile na pokoju i jak dopóki mnie nie kikneli to cały czas starałem sie kikowac ale nie miałem praw.

Ha ! Wiesz jak zobaczyłem że taki konkurs organizujesz to myśle wow na pewno będzie świetnie! I tak by było jak byś poświęcił trochę czasu i przetestował wszystko przed -,-

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem wiadomość w DO o jakimś konkursie organizowanym przez kamieniarza to od razu wiedziałem że na forum będzie wielki szum. Ludzie po co wam ten stres? Wszystko czym spamuje kamyk w DO miejcie w dupie i po problemie. Myślicie że po co on organizuje jakieś beznadziejne konkursy? Chce być bardziej rozpoznawalnym i tym samym zwiększyć swoją sprzedaż. Kamyka można porównać do firmy "adidas" (nie to żebym coś do nich miał, to tylko porównanie). Reklamuje się na każdym kroku, ma drożej od konkurencji i zapewnia że u niego jest najlepiej pomimo wyższej ceny. Jestem w 100% pewny że to wszystko było ustawione. Który polak dał by coś za free? Można ich policzyć na palcach 1 ręki i na pewno nie jest nim kamyk. Przypomnijcie sobie jego beznadziejny spam na skrzynkę w DO o nazwie "Lekcje". Dziwnym trafem w każdej wiadomości było nawiązanie do botów i link do jego stronki.

Podsumowując, to tylko i wyłącznie auto promocja. Po prostu zyski spadły i na siłę próbuje coś z tym zrobić.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...