Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] AutoPickup, automatyczne odpalanie skilli oraz bicie w miejscu z wierzchowca (w pythonie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuje czegoś co "zautomatyzuje" mi dropienie Nieznanych skrzynek w Demon Tower.

1.Po pierwsze poszukuje Auto-Pickup'a któremu sam mogę ustawić co ma podnosić. - Musi być w Pythonie.

2.Coś, co automatycznie będzie mi Skille odpalać (gram WP'kiem) w miejscu, a następnie wchodzić na konia/wierzchowca i bić w miejscu. - Musi być w pythonie.

3. Coś co bije w miejscu. - Musi być w pythonie.

Czy są takie cheaty? Chociaż Auto-Pickup żeby się znalazł.

Daje Like'i, za każdą pomocną odpowiedź.

(Gram na Almantii).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Do tego wszystkiego będziesz potrzebował KamerModa stąd:

[DL] Almantia MOD - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

1. [TuT] Autopickup na wybrane itemy - Zrób to sam (poradnik dla średnio zaawansowanych) - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

2. Masz taką opcję w KamerModzie, więc oddzielnego skill hacka nie musisz pobierać.

3. Włączasz mobberhacka w modzie i do tego pobierasz waithacka z tego tematu:

[DL] Almantia BS & WH - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...