Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon2 [Dedyk]

Terios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawiono błędy .

Aby działał redlas wystarczy łatka ze strony ; ] .
Zachęcam do odwiedzania .

34g9854.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije zobacze ale te bony mnie odstraszaja ;/ ...

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Fajnie... Macie grafikę w każdej zamiast z jest y -.- np "Nasy Team" co za łom to robił

hahaa.. człowieku ja mam tą czcionke nawet na zeszytach do szkoły, to nie jest żadne y, tylko z przypatrz się że y, a z jest całkiem inne, ma pociągniętą kreske.. i kto tu kogo łomem nazywa ahahaha..

4410678874.png

Opublikowano

Maksymalny lvl niby 150, a nie ma ograniczenia.

Brak map dodanych do TP typu V2, Grota - nawet brak możliwości wejścia na mapki poprzez NPC.

Administracja spamuje, a na proste pytania nie potrafi odpowiedzieć - pisałem chyba 10x.

W IS praktycznie same zbroje/bronie : ]

Strona na darmowym hostingu, więc nie spodziewajcie się niczego - 1 ddos i wszystko leży.

Strona nawet nie jest przerobiona pod serwer:

7mlf6e.jpg

q2oqo1.jpg

Nie polecam : ]

Opublikowano

Gamus a ty zrobiłeś lepszego serva kiedyś ??

Więc sie nie odzywaj..

boshe co za..

idż się bawić do piaskownicy....

ataki ddos sprawa na polcje zgloszona..

mroczek.png

Opublikowano

Ranking pusty, więc ten serwer wgl wystartował ? PS: Strona kradziona, nie polecam a WY jeszcze na policje lecicie hahha xD śmiech na sali :D

sygnatura.png

Opublikowano

Ja się zastanawiam, czy serwer w ogóle wypali.

Z "prezentacji" wynika, że jest dobry do zabawy na kilka dni (2,3 dni góra), ale zastanawia mnie następująca rzecz.

Dlaczego nie zrobiliście zabezpieczenia porządnego ?

Dlaczego strona jest skradziona ?

Dlaczego jej nie editowaliście ? To nie jest takie trudne.

Forum, forum jest aż zapełnione od graczy że dosłownie wejść się nie da... Żartuje .

Ogarnijcie to, i zróbcie porządnie.

A nie jakby kot nasrał na telewizor i poszedł się wysikać na dwór. - ma to sens ?

Nie. Tak samo jak ten serw. Dziękuje, pozdrawiam .

99523830871009328537.png

Opublikowano

Nie zagram ;p sam widok broni żywcem z plików gry Aion Online. Ewidentny brak zdolności lub kreatywności twórcy serwera.

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

Specjalista
Opublikowano

Na policje? bo padne ze śmiechu.. Mam rozumieć, że zgłosisz atak na nielegalny serwer na nielegalnych plikach z nielegalnymi grafikami jak mniemam z innych gier bo tak zazwyczaj jest z tymi "nowymi broniami" A poza tym to koleś nie muszę postawić hiper dobrego serwera by stwierdzić, że ten serwer jest co najmniej do dupy(inaczej krytycy filmowi byli by reżyserami)

giphy.gif

Opublikowano

bizo97 ale jesteś mądry i pojętny inteligent jesteś Serwer jeszcze im wypali zobaczysz

poczekam Zapraszam wszystkich Team Jest Bardzo fajny i miły naprawdę polecam Te serwer

Opublikowano

POLECAM ten serwer

Serwer jest naprawde ZAJE*ISTY .

Czekam na Reaktywacje

e jest off czy on bo umnie jest offf odp ktos

Cze Denis serwer jest naprawianyn po ostatnim ataku .

bravenceter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...