Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2Moons pomocy pierwszy raz widzę tą grę

stromper93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem prosić was o pomoc z tą grą. Niedawno ją odkryłem na youtube.com i mam już konto, mam już postać (już nawet 2 razy padłem ;/) Wcześniej grałem w tibie ale widzę że to nie ma nic wspólnego. Chciałem prosić kogoś o pomoc żeby mi pokazał co gdzie i jak bo nie mam pojęcia o tej grze. Czy jest tutaj jakieś depo tak jak w tibi, czy są banki, jak używać czarów, czy xxxxx kasy to dużo jak sprzedawać itemki itp. Takie podstawowe wiadomości. Prosiłbym jeszcze żeby ktoś pokazał mi w grze jak grać i w ogóle (jestem Incar Magician'em jestem w tym zamku jak się wybierało na początku po lewej co jest coś na b bak coś tam albo coś w tym rodzaju) Nie myślcie że jestem noob ;/, tylko po prostu pierwszy raz widzę na oczy tą grę i chce się o niej coś dowiedzieć i w nią pograć.

Opublikowano
Cześć. Chciałem prosić was o pomoc z tą grą. Niedawno ją odkryłem na youtube.com i mam już konto, mam już postać (już nawet 2 razy padłem ;/) Wcześniej grałem w tibie ale widzę że to nie ma nic wspólnego. Chciałem prosić kogoś o pomoc żeby mi pokazał co gdzie i jak bo nie mam pojęcia o tej grze. Czy jest tutaj jakieś depo tak jak w tibi, czy są banki, jak używać czarów, czy xxxxx kasy to dużo jak sprzedawać itemki itp. Takie podstawowe wiadomości. Prosiłbym jeszcze żeby ktoś pokazał mi w grze jak grać i w ogóle (jestem Incar Magician'em jestem w tym zamku jak się wybierało na początku po lewej co jest coś na b bak coś tam albo coś w tym rodzaju) Nie myślcie że jestem noob ;/, tylko po prostu pierwszy raz widzę na oczy tą grę i chce się o niej coś dowiedzieć i w nią pograć.

Lol,od czego masz goggle? Opis gry powinnien być na jakimś polskim forum o 2Moons jak robic questy czy cos takiego.

NA TYM FORUM ZNAJDZIESZ TYLKO CHATHY:}(no może nie tylko)

www.google.pl

www.google.pl

www.google.pl

www.google.pl

Tutaj szukaj takich rzeczy .

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Szukałem i nie znalazłem ;/. No dobra wczoraj mi ktoś coś pomógł i sam coś załapałem ale czy ktoś mi może powiedzieć jeszcze kilka rzeczy takich jak:

Czy jest tutaj jakiś depozyt jak w Tibi czy rzeczy wszystkie co się zlooci trzeba nosić przy sobie, czy jest tutaj jakiś bank a jak jest to gdzie i jak wpłacić pieniądze, i jeszcze jedno jak dodać nową umiejętność magiczną bo jeszcze jakoś nie mogę zczaić. Proszę pomóżcie mi przecież to jest kilka prostych pytań dla kogoś kto w tą grę już chwile gra...

Opublikowano

Tak w 2moons/dekaronie jest depozyt w głównych miastach loa castle i braikan castle. Poszukaj na mapie takiego pomarańczowego kwadracika. Możesz tam składować itemy i kase.

Aby dodać skille musisz mieć odpowiedni lvl, na którym możesz użyć skilla i kupić go od skill mastera w głównych miastach. Na mapce taki niebiesko-seledynowy kwadracik. Kupujesz skill i używasz prawym przyciskiem myszy.

Opublikowano

Oj wielkie dzięki Rusek a jeszcze jedno pytanko teraz mi się przypomniało czy jest jakaś strona fanowska gdzie są opisane wszystkie przedmioty i potwory wiesz coś jak www.tibia.pl dzięki z góry.

• Dodaj nową pozycję...