Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic serwer no hamaci w livebox 2.0

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przewertowałe prawie cały internet obejzałem mnustwo filmików.Lecz dalej serwer nie działa (i oprucz hamaci bo na tym programie idzie jak wyłacze zapore,antywirusa i jak jeszcze zapore w liveboxie na niski).

Słyszałem zeby miec serwer no hamaci trzeba sie logowac na no-ip.pl jak sie ma neostrada ze ma zmienne ip. Trzeba sie tam logowac.PROSZE O POMOC

to zdiecia ze umiem zrobic serw

post-864340-0-45858600-1362246800.jpg

post-864340-0-54608700-1362247226_thumb.jpg

mi idzie a to dowód.tylko kolegom nie

mam jak co pirata znaczy sie launcher minecraft

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

;):)

Opublikowano

Tak trudno jest wydać 15 zł na serwer?

Mając zmienne IP tego nie zrobisz.

Radzę Ci wziąć słownik w rękę i czytać, zamiast grać w MC.

P.S. Weź naucz się składni, bo nawet sześciolatek lepiej pisze :)

Opublikowano

A nie możesz całkowicie wyłączyć tej zapory zamiast włączać priorytet na niski?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A nie możesz całkowicie wyłączyć tej zapory zamiast włączać priorytet na niski?

hamaci idzie mi na niskim.A niski poziom przepuszcza protokoł tcp jeszcze sprubuje.moge jeszcze dostosowac zapore to wyłacze wyszystko

klikłem dostosuj i mam cos takiego

post-864340-0-01466700-1362300431_thumb.jpg

wszystko jest akceptuj

chyba nie muse tworzyc regóły specjalnie do minecrafta

Opublikowano

no-ip jeszcze możesz sobie przypisać do routera widzę więc nie będziesz potrzebować natrętnej aplikacji, zrób DMZ na twoje lokalne IP 192.168.0.*, odblokuje Ci to wszystkie porty na routerze. Co do firewalla na routerze to nie jest Ci za bardzo potrzebny bo jak chcesz to nawet teraz mogę Ci położyć sieć w domu więc się tym nie przejmuj. Jak nie dasz rady tego ogarnąć to Ci pomogę to zrobić teamviewerem, skyp: siemka256

Opublikowano

no-ip jeszcze możesz sobie przypisać do routera widzę więc nie będziesz potrzebować natrętnej aplikacji, zrób DMZ na twoje lokalne IP 192.168.0.*, odblokuje Ci to wszystkie porty na routerze. Co do firewalla na routerze to nie jest Ci za bardzo potrzebny bo jak chcesz to nawet teraz mogę Ci położyć sieć w domu więc się tym nie przejmuj. Jak nie dasz rady tego ogarnąć to Ci pomogę to zrobić teamviewerem, skyp: siemka256

nic nie rozumiem zadzwonie

Opublikowano

powie kto mi co mam zrobic by serwer działał jakie ip wpisac itp. I czy mam zrobic hosta bo ja tam zle zlobiłem w livebox

post-864340-0-26958300-1362408406_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...