Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - ile mi zajmie wbicie 60 lvl oraz za ile sprzedam postać

DawcaPigulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym się spytać ile zajmie mi expienie surą bm gdzieś do 55-60 lvla. I jaki z tego będzie zysk jeżeli sprzedam postać z eq. powiedzmy że dziennie gram 3-5h

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

jak ogarniasz v1- v2 to ogarniesz spokojnie gdzies w 3 dni.

Zysk to raczej musisz pokazać twoj ekwipunek zeby wycenić i po 2. Jaki serwer

Opublikowano

ja mam dopiero 10lvl :D serwer solar mam nieszczesna+9 1500pz no i reszta podstawowa

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Jeśli się postarasz to możesz wbić 60 lvl w 2 tygodnie, jednak to zadanie dla tych, którzy mają więcej czasu i większe doświadczenie w Metin2. Dla przeciętnego gracza wbicie od 1 do 60 poziomu to średnio 1,5 miesiąca gry z lekką pomocą itemshopu. Za ile sprzedasz potem postać? Nie umiem Ci na to odpowiedzieć. Będziesz musiał Nam pokazać jaki ekwipunek w ciągu tych kilku tygodni zdobędziesz, jak będą wyglądały Twoje skille, itp.

Opublikowano

Jeżeli jesteś nastawiony na grę w celu zarobkowym to odpuść sobie BM i zagraj WP czy tam inną postacią do EXPa. :) Pewnie już coś wcześniej tam grałeś skoro masz tą nieszczęsną. :) Grając te 5H dziennie z :odrobiną" szczęścia moze byś sie wyrobił w miesiąc BMem nie jest znowu tak różowo EXPić. <_< Moim zdaniem gra nie warta świeczki jak chcesz na tym zarobić graj postacią do EXPa. ;)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Mysle tak jak up. Bm to nie jest dobre rozwiazanie. Jesli masz checi wbijesz wp 60 lvl w tydzien max 2. A sprzedaz postaci to juz kwestia ekwipunku oraz skilli. ;)

Opublikowano

Jak się dobrze za to zabierzesz to możesz wbić 60 w 2-3 tygodnie.

Cena postaci.. Hmm w 2 tygodnie skille będa max m3/4... więc do 50zł(nie warto)

Opublikowano

Wbicie samego lvl to nie problem z is 2 tygodnie i wbijesz 60 ale skile to 2 sprawa co ci z lvl jak skile na m2,m3 bedziesz miec lepiej spokojnie sobie grac i pracowac nad skilami i dropic na jakies fajne eq.

Opublikowano

właśnie tak zamierzam grać, myślałem że zajmie mi to z 3-4 miechy ale jak tutaj piszecie że 2tygodnie :DD

Opublikowano

No wiadomo expienie na upartego będzie Ci zajmowało 2tyg.

Ja osobiście wyexpiłem w szybki dość sposób Healera do 54lv. na Solarze i teraz mu tylko czytam KU w v2. ;-)

Później gdy dobije te skille będę zarabiał.

Podexp i czytaju Ku.

Opublikowano

Podexpianie 1-60 w V2 wliczajac wszystkie darmowe bonusy ktore dostajemy ze skrzynek + pierscionek 3h na poczatek gry to ok 7-10 godzin. Jako, ze expisz sam (nie masz WP 75 ktorym bys podexpial sobie postacie), przy dobrych wiatrach 1-3 tyg, bez maniaczenia :)

Opublikowano

Jeśli chcesz się dowiedzieć za ile sprzedasz to użyj generatora i przedstaw wszystko co masz na sprzedaż łącznie z postacią, bo tak trudno określić.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zły pomysł - słaby zysk.

Nikt od Ciebie nie kupi za 50zł postaci ze skilami M1 - max M5 z eq +6/+7. Taka prawda.

A jak juz sprzedaz ta postacia to i tak słaby zysk, wyexpisz/zrobisz taka postac w miesiac (10dni konia, troche expa, i szybko tej postaci raczej nie sprzedaz)

Reasumujac, kiepski pomysł

Opublikowano

Nie opłaca się taki zarobek. To już lepiej robić 30lvle na Fishbota i sprzedawać yang na allegro :)

Btw trudno teraz wycenić ile byś dostał za 60lv, bo nie wiadomo jakie EQ i skille będą. Jednak obstawiam na ~50zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...