Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak wkleić bronie

XXwachuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takom prozbe dla tych co sie znajom na HTML kto mi zrobi dobrom stronke dam poradnik do bugowania broni i hacka premium ;d Kturego dostałem od jezioziom " Bugowanie bronie robie w programie ArtMoney pa proszę was

Powiem tak Programowanie wymiata

:}:}:}}:}:}:}:}:}:}:}:}:}

DZieci neo !!

37df0be59e6876bem.gif

1999f6c71de8c4b97b8145e91abd46fe0.1.gif

Opublikowano

Może jestem nie w temacie ale jest taka zasada ,że nic nie działa wstecz więc jak może podawac sie za ciebie skoro dolaczyl przed toba?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Znawca
Opublikowano

XXwachuxxx, piękna polszczyzna. Widać, że się znasz. Na samym html raczej dobrej stronki nie zrobisz. Najlepiej wrzucić php extreme przez ftp, ale jak ktoś zna html, css, javascript i php (conajmniej) to może zajmie mu to kilka dni i sporo wysiłku. Poza tym niektórzy robią bronie za darmo i premium hack dodaje tylko exp i możliwość zakładania pokoi, bez możliwości kupna px, ani broni. Ani także nie dodaje Ci kasy...

Opublikowano

Ja nic tu nie musze udowadniać nawet pomyśl logicznie i przemyśl po co ja miałbym sie podawać za Wacha ? Mnie wkurwia to, ze ktoś się podaje za mnie i robi rzeczy związane z hackami, a ja nie toleruję heckerów i nie chciałbym, żeby ludzie myśleli, ze to ja jestem hackerem i wklejam ludzią jakieś bronie... jak coś zapraszam na moje gg 1836149 a jak nie wierzycie to zapytajcie sie kogoś kto mnie dobrze zna o gg i on wtedy poda wam gg prawdziwego Wacha..

Opublikowano

Hmmm nie wiem czy zależy ci na czasie ale ja w sobotę mógłbym się pobawić nad stronką dla ciebie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Ale na co wam te bronie jutro jest prawdopodobnie upadet i sie zmieni system , juz nieda rady wklejac broni a te konta z wklejonymi bronmi zostana zbanowane. Hackin29 wiec szkoda twojego czasu na robienie mu strony.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Opublikowano

xxwachuxxx jest fałszywcem (to jezioziom!!!!!)!!!!! UWAGA NA NIEGO ON KRADNIE KONTA!!!!!!!!!!! słuchajcie co mówi xxwachuxx!!!!

mnie tez prosil o zrobienie strony to mu pomaga w kradzięży haseł do gier!!!! OSTRZEGAM!!!

Opublikowano

Tomek134 już mnie denerwujesz , poleciał report.

Opublikowano
Ale na co wam te bronie jutro jest prawdopodobnie upadet i sie zmieni system , juz nieda rady wklejac broni a te konta z wklejonymi bronmi zostana zbanowane. Hackin29 wiec szkoda twojego czasu na robienie mu strony.

Też słyszałem że dziś o 23 ma być jakiś upadate i wszyscy z broniami wklejonymi mają dostać bana. Dlatego nie wiem po co ten poradnik.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Nom ja to też gdzieś słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, ale skoro wszyscy to samo słyszeli to chyba może być prawda ( chociaż takich fałszywych alarmów to dużo słyszałem i nic nie było )

Opublikowano

Ja Mogę WWW stronkę zrobić ale nie że passy daje tylko mi powiesz co i jak zrobić żeby wklejać bronie:-P

Opublikowano

Stary... Powiedz mi po co sie podajesz za mnie.. ? i chłopaki możecie sie pożegnać ze swoimi kontami na których macie wklejone te bronie i zarówno z tymi kontami na których też one nie są wklejone, bo jeżeli zbanują wam jedno konto to będą banować wszystkie następne konta na których sie zalogujecie.. pozdrawiam...

Opublikowano

1Ja sobie jeszcze poczekam na bronie ale co tam.

2.Ma ktoś może jakiś premium hack, wiem ,że nie działa w nim ani kasa ani exp ,ale mam pytanie czy działa w nim 5slot?

Opublikowano

Co do bana za bronie to lipa ;] ja miałem i nic nie dostałem dziś grałem normalnie ;]

Opublikowano

Faktycznie dodali tylko możlwiość zakładania pokoi z wyznacznikiem lvl-a oraz votingu, a co do broni jest dalej to samo, dzisiaj chłopek z 3 lvl śmigał z famasem i mp7a1, więc jak widać żadne konto raczej bana nie otrzymało i nie otrzyma.

Opublikowano

a mi gówno za przeproszeniem zrobi ban na IP bo mam zmienne xD i mogą powąchać porcję świeżej czekolady na trawce xD. Mi też dysku PB nie zapisuje a miałem około 12-20 banów xD. Wachu napisz mi na gg 9224696 to ci zrobię tą stronkę z ładnym designem w pełni działającą (z kumplem zajmuję się robieniem stron, umiem w html ale się to nie opłaca bo w html będziesz miał kilka marnych obrazków, które dość ciężko jakoś konkretnie ułożyć oraz można dodać linki i karty na stronie, czyli zdecydowanie w htmlu się nie opłaca)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...