Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis priv servów MS. Gdzie one?

Rawko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemoge znaleść dobrego serva dla mnie. Tu jak szukam to albo rejestracja zamknięta albo przez hamachi. Szukałem na googlach ale niemogłem znaleść jakiegoś spisu z serverami. Może Wy mi pomożecie? Z góry dzieki.

Opublikowano

nie umiesz korzystać z hamaki i po szperać w serwerch jest ich tu mnóstwo ja sam gram na 7 o.O

Edit@ piętro niżej ) co ma nie zmienne ip mój kolega też ma osiedlowe i korzysta z hamaki bez problemu i są serwery bez hamaki np ten denny serwer Simpsona ale cóż są koszty grania bez hamaki

Opublikowano

Jak już pisałem w pierwszym poście to register zamknięty a z hamachi niemoge kozystać bo mam osiedlowego neta i niemam zmiennego ip

@edit tu jest ich mało

Opublikowano

kliknij na to a znajdzie bardzo dużo--->> CLICK (jeśli nie znajdziesz zwrócimy Ci pieniądze.)

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

Opublikowano

Nie znam zadnej takowej stronki sorry ale ci nie pomoge.

@Down o czym ty mowisz? o.O? xD

2@Down ekhm co ja na to poradze jak moge to pomagam a przez podanie takiego linku nic by sie nie stalo on by byl zadowolony ja mialbym satysfakcje z tego ze mu pomoglem no i oprocz tego zadnych korzysci.....

Opublikowano

Mersi@ nie podlizuj sie za bardzo się liżesz do moderatorów widać to na kilometr

PS: po co szukać priv serwery jak tu jest ich bardzo dużo dla mnie aż za dużo gram hmm.... 2-3 h dziennie czasem więcej jak pada deszcz albo coś ale bez sensu siedzieć przy kompie przez 10 h i napylać na różnych serwerach

Opublikowano

Juby powiem ci tak... jesteś wielkim cwaniakiem nie dość że krytykujesz serwer Simpsona (a sam swojego nie potrafisz zrobić) to jeszcze czepiasz sie Mersi że jest dziewczyna i pełni swoją rolę na forum... weź czasem sie zastanów jak napiszesz po raz kolejny bezsensownego posta. Dziękuje!

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

no to jestem wielkim cwaniakiem i będę krytykował serwer simpsona a swój serwr bym zrobił jak bym chciał bardzo dużo pomocy jest w int z łatwością bym coś znalazł dla siebie

PS: Mersi sama za czeła to miej do niej pretensje a nie do mnie

Opublikowano
@UP

sorry ale regulamin trzeba czytać ,czyli nie podawaj adresów konkurencyjnych mpcforum.pl (haki,programy,skrypty tamte forum tez posiada takie działy)

8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.

lekko wam tutaj przypilnuje porządku tongue.gif wiem po to są moderatorzy ale pomogę im .

@EDIT

edytowałeś posta ehh... ale upomnienie dostałeś by Madzia i przepraszam za offtopa

@UP EDIT

a wiesz co to PW ? Napisz do niego biggrin.gif i podaj mu adres na PW

A ty co? Nowy moderator? Moze admin? Zabardzo sie wczuwasz juz.. przesadzasz. Takie podlizywanie sie nic ci nieda.. Wiem, ze to spam no ale to tylko jeden post

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

Mevic ty weź nie krytykuj innym lepiej spójrz na siebie a Madzia dobrze ze pilnuje porządku bo i tak jest syf na forum

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

daje ostatni off top tu mówiąc szczerze to nawet dobrze że ona pilnuje co nie co bo z mojego punktu widzenia nawet moderator nie zagląda tutaj

\No to się obraziłem.. @ Detox\

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...