Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 czy Motorower

Ps3 czy Motorower  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. PS3 czy Motorower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście wziąłbym motorower, i poczekał do 2014 wtety wychodzi ps4 a więc ps3 na 100% potanieje wraz z grami to wtedy ps3 kupił ;d.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

I to i to mnie mało ciekawi, lecz mimo wszystko w tych konkurach wygrałby motorower ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Przez przypadek kliknąłem ps3 :(

Bierz motorower! bez zastanowienia ! Posmigasz z kumplami, a ps3 co? Tylko garba się nabawisz ;P

skpUo.png

Opublikowano

Hmm, ale tu jest mowa o 2 roznych przedzialach cenowych nowy motorower to okolo 2,5-3,5k wiec ja na twoim miejscu wzialbym motorower sprzedał go kupił ps3 i kupił uzywany motorower :P

Opublikowano

PS3! Wolę jeździć normalnym rowerem, aniżeli jakimś rowerkiem z silnikiem. ;p Jak już coś brać coś z tańszych pojazdów to skuter.

Wiadome, że nie chodzi mi o typowy motorower, tylko właśnie skuter.

Oczywiście bierz motorower, chyba że nie masz życia i nie widzisz niczego poza grami.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Hmm, ale tu jest mowa o 2 roznych przedzialach cenowych nowy motorower to okolo 2,5-3,5k wiec ja na twoim miejscu wzialbym motorower sprzedał go kupił ps3 i kupił uzywany motorower :P

heh, za 3,5 tys to kupi właśnie używany motorower .. za 2,5 tys jak ty to napisales to nic ciekawego nie znajdzie. Chyba, że padło.

Opublikowano

Zależy co miałeś namyśli piszcząc " markowy motorower ". jeśli miałeś namyśli między innymi Peugeot Speedfight 1/2/3 , Yamaha Areox, Aprila SR , Gilera DNA to oczywiście bierz motorower :)

Jeśli masz kupić jakiegoś chinola to lepiej zainwestuj w PS3 ;d, przy takim chinolu wiele nie poszpanujesz, zacznijmy od tego że żadny skuter owej produkcji nie wygląda ładnie, ma słabe wykończenie i jest po prostu słaby , co nie można powiedzieć o ww. skuterach, bo miałem okazje się przejechać na każdych z nich i różnica jest KOLOSALNA, sam posiadałem Speedfighta 2 i moim zdaniem to najładniejszy skuter z wszystkich, ( SF3 to typowy francuz :D ohydny jak dla mnie ) nie dość że SF2 ma zajebisty design to z uczciwością mogę napisać że nie zawodny silniczek :D ja miałem wersje 307 WRC 50cc i po lekkim tuningu zamykałem licznik przy prędkości 100km/h, w pod górkę mu nigdy nie brakowało.

Co do dziewczyn to różnie to bywa, jedne dziewczyny lubią jak się je wozi a drugie wręcz olewają owy pojazd ( przykład na klasie ). Różnie to bywa, ale gdy masz wybierać to wybierz skuterka lecz tylko markowego, na chinolu wiele nie zdziałasz .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja zamiast kibelka brałbym biegówke coś jak : yamaha dt, peugeot xps, beta rr, gilera rcr, derbi senda, rieju, peugeot xp6. Coś z silnikiem am6/ derbi .. Przynajmniej nie kibel i dużo więcej frajdy z jazdy ^^

Opublikowano

Gość może nie opanował sztuki skrzyni manualnej i chce automata, sam gustuje w manuałach lecz przesiąść się skuterka z automatem też frajda;d stare czasy się przypominają.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wiadomo, skuter bo lepsza frajda, możesz spokojnie do sklepu po browary jeździć i do kumpla..

ew zrób sobie prawo jazdy, jak nie masz 18lat to zrób od 16 :) Cena 1k zł

Opublikowano

Motorower <3

Tylko nie kupuj skutera!

Lepiej weź motorower na biegi, bo po jakimś czasie znudzi Ci się automat. Zero frajdy, a tak na manualu bawisz się biegami i jest frajda z tego:) Wiem z własnego doświadczenia. Przesiadłem się ze skutera na suzuki RG :-)

Opublikowano

Motorowej lepszy i się szybko nie znudzi ale za to kosztowniejszy :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...