Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 czy Motorower

Ps3 czy Motorower  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. PS3 czy Motorower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy gdzie mieszkasz, bo jak np w mieście czy coś to ps3 a jak np na wsi albo masz daleko do szkoły i np sklepu to bym brał motorower, po za tym motorowerem zawsze możesz w lecie sobie posmigać a w zimie nie masz co grac;d

ja bym wziął motorower

Opublikowano

PS3, bo i tak prawko za rok więc na chuj mi pierdziawka?

Widze, że tu sami "znafcy" są. Taka markowa "pierdziawka" do setki się rozpędza :)). I jeszcze według Ciebie on powinien odrazu zaczynać od r1 tak ? Gratulajce. Kolejny mózg, który myśli, że jak pociśnie po motorowerach to jest fajny. gimbo..

Nigdy w życiu bym ps3 nie wybrał, zdecydowanie bardziej wole sobie pojeździć z kumplami czy chociażby poszpanować przed koleżankami. Mówiąc markowy motorower masz na myśli am6/derbi tak ? :)

Opublikowano

Brałbym motorower. Wolę w ciepłe dni, które się akurat teraz zaczynają, pojeździć skuterkiem. Przy okazji wyrwiesz może jakieś dziewczyny na motorower. A na ps3 tylko siedzenie w chacie i granie.

@Miyoshi; Tak na marginesie, skuter też jest brany jako motorower. Boże widzisz i nie grzmisz.

2ufgk6u.png

Opublikowano

W sumie, jakiej odpowiedzi się spodziewałeś na forum o grach komputerowych. Większość osób tutaj to nerdy ;D

Nie wspominając o cenie gier na ps3 oczywiście.

Opublikowano

To zależy od tego czy wolisz spędzać czas na wolnym powietrzu czy pogrywać w gry. Zaważ również na to, że do PS3 będziesz musiał dokupywać gry.

Ja wybrałabym PS3, bo nie lubię jeździć na motorowerach.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Oczywiście że motorower wiosna idzie ciepełko i sobie pojeździsz a przed PS3 spasiesz sie jak świnia i żadnej dziewczyny nie wyrwiesz :D

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widze, że tu sami "znafcy" są. Taka markowa "pierdziawka" do setki się rozpędza :)). I jeszcze według Ciebie on powinien odrazu zaczynać od r1 tak ? Gratulajce. Kolejny mózg, który myśli, że jak pociśnie po motorowerach to jest fajny. gimbo..

Kim ty w ogóle kurwa jesteś? Nazywając kogoś GIMBEM sam potwierdzasz, że nie masz więcej niż 15 lat. Wyraziłem tylko swoje zdanie na ten temat, a twoja wypowiedź mam w 4 literach :)

prawko za rok

Chyba bym musiał posiadać twój MÓZG, żeby w gimnazjum zdawać na prawo jazdy ;)

Sry za offtop, ale nie bd patrzył jak ktoś będzie mnie obrażał. Z resztą to koniec z mojej strony.

Opublikowano

Jak dużo się przemieszczasz to motorower, jak ma tylko stać w garażu to PS3.

Ja bym wybrał PS3. Motoroweru nie mam- ma brat ale i tak często nie pożyczam, wole auto.

Opublikowano

ps3=gry za kase
motor=paliwo
w ps możesz pograć zawsze
na motorze w zime nie pojeździsz, jeśli chcesz to trzeba zarejestrować
jak masz tereny to czemu by nie

wipek.pl

Opublikowano

Jak wolisz no lifić na PS'ie niż wozić dziewczyny, jeździć do kumpli na skuterze to masz coś z głową. Oczywiście, że skuter.

Opublikowano

Ja tam bym wolał motorower, masz kompa to po co PS3 - kolejne h spędzane przed telewizorem zamiast z kumplami/dziewczyną na moto : ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...