Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno klawiatury/myszki

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

g300,g400

klawe za 10zl np od microsofta ja kupiłem moja za 14 funtow ( około 30 zl ) i nie mam problemu po chuj ci tyle guzików itp :D

Opublikowano

Właśnie wczoraj kupiłem sobie tego a4techa x747 i jak na razie sprawuje się świetnie :)

płytka z softem jest, zamienne ślizgacze są, 6 zmiennych DPI (można trochę pozmieniać czułość), obciążniki...

Za tą cenę jak najbardziej polecam :D (przynajmniej na razie)

Opublikowano

Ja także mam tą myszkę i nic złego o niej nie mogę powiedzieć. Klawiaturę mam akurat Natec Genesis RX33, w swojej cenie zła nie jest, ale chyba są lepsze, lecz mi taka starczy, droga nie jest, ale wygodnie się na niej piszę, ma 6 klawiszy multimedialnych aktywowanych przez przytrzymanie przycisku, Można zmienić podświetlenie na 4 sposoby, brak podświetlenia, lekkie podświetlenie, mocniejsze od poprzedniego i pulsujące.

Opublikowano

LP4VT3IVI0 (Pendrive + wysyłka kurierem 0 zł)

to na morele.net

ten pendrive tez za darmo czy trza za niego placic? :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tak, przy zamówieniach powyżej 1500zł można wybrać, albo składanie zestawu komputerowego za złotówkę, lub penfrive'a, też za złotówkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...