Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT][Dl]Pou hack

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all.

Znalazłem "Pou hack" z bugiem na kase i postanowiłem się nim z Wami podzielić:

xxx

Hasło do folderu:

xxx

Krótki TuT dot. pobierania:

-zakładamy konto na "chomikuj.pl"

-klikamy powyższy link

-pobieramy plik o nazwie "Pou hack.apk"

-po ukończeniu pobierania, wrzucamy na nasze urządzenie z androidem!

Krótki TuT o instalacji:

-Usuwamy poprzednią wersję Pou

-Instalujemy Pou Hack, którą znajdziemy na naszej karcie pamięci.

Krótkie info o Pou.

Nazwa: Pou hack

Rozszerzenie: .apk

Waga(w mb): 10.8 mb

Wymagany root: nie

Jeśli jednak będziemy mieli problem, to lepiej zrobić roota ;)

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie trzeba robić żadnego roota, jak to na końcu napisałeś.

Jest to po prostu zbugowany plik.

Wiesz, ja też doczytałem w internecie, że są problemy z tym plikiem i musimy zrobić roota. Zresztą root prędziej, czy później będzie nam potrzebny, więc jeśli zrobimy teraz, to nic nam się nie stanie, ale dziękuję, że to poruszyłeś ;)

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Proszę o dowód, że działa.

mój post Ci wystarczy?

działa to, mam tą apkę z 3 tyg, ten sam plik wklejałem do tematu niżej więc musi działać

819531478353821175209.gif

Opublikowano

wrzuć na darmowy host.

nie chcesz mieć reflinka

Jest darmowy. Rejestracja nie gryzie ;)

A można zrobić coś takiego na nowej wersji z Hall i mikrofonem?

Zapisz swojego Pou na e- mail, zainstaluj nową wersję i wczytaj właśnie poprzedniego pupila :D .Niestety, będziesz miał zaledwie 1kk monet do wykorzystania,ale chyba wystarczy :D

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zapisz swojego Pou na e- mail, zainstaluj nową wersję i wczytaj właśnie poprzedniego pupila :D .Niestety, będziesz miał zaledwie 1kk monet do wykorzystania,ale chyba wystarczy :D

1kk ?! Jak tak zrobiłem to nic nie ma kasy -.-

@edit

W dodatku nie da sie jeszcze kasy zdobywac, caly czas jest 0 >.<

surprise motherfucker

Opublikowano

Na telefonie gryzie :)

BEZ REJESTRACJI NA CHOMIKU. DARMOWY HOSTING.

DO POBRANIA TU:

http://www.speedyshare.com/XTZGs/Pou-hack.apk

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/a067a33beaeff8e1af5dba92841d9f82f65586f816f05f11217433d0e43c8347/analysis/

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

SUPER! Wszystko działa. Jest tylko jeden problem, otóż nie można wczytać swojego pou na starszej wersji pou więc trzeba twożyć nowego maila i pou. Ale warto.

Opublikowano

Wszystko pięknie. Ale wiecie może jak ustanowić hasło?? By po aktualizacji wersji móc się zalogować na swojego Pou. Ja nie mogę go ustanowić, prosi mnie jedynie o meila,ktory nie jest jeszcze uzywany,ale nie prosi o haslo. Pomóżcie proszę. Dodam, że na e-maila nie przychodzi haslo mimo prośby o jego wysłanie.

Opublikowano

Wszystko pięknie. Ale wiecie może jak ustanowić hasło?? By po aktualizacji wersji móc się zalogować na swojego Pou. Ja nie mogę go ustanowić, prosi mnie jedynie o meila,ktory nie jest jeszcze uzywany,ale nie prosi o haslo. Pomóżcie proszę. Dodam, że na e-maila nie przychodzi haslo mimo prośby o jego wysłanie.

Bo na Pou nie zakłada się hasła ;) .Zresztą moim zdaniem nie potrzebne, więc nie ma sensu zakładać. Na wszelki wypadek zrób sobie 2 e-mail i na nim zrób kopie swojego pupilka. Taka kopia zapasowa

Na telefonie gryzie :)

BEZ REJESTRACJI NA CHOMIKU. DARMOWY HOSTING.

DO POBRANIA TU:

http://www.speedyshare.com/XTZGs/Pou-hack.apk

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/a067a33beaeff8e1af5dba92841d9f82f65586f816f05f11217433d0e43c8347/analysis/

Naprawdę rejestracja nie gryzie ;) ,a pomagasz mi po niekąt. PS: Chomik - legal, speedy - no legal

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...