Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Prosze wejdźcie i zobaczcie! ;(

blazejkoxu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam taki problem, że gdy wybiorę championa i zaczyna mi się ładowac gra ( karty) wbije jakeis 10% i wyłacz mi się gra, wywala na pulpit;/// gram w lola 3 tygodnie wbiłem 15lv a wczoraj podczas nowej aktualizacji juz nie mogłem grać;/// pls pomóżcie!

Opublikowano

ej daj skype bo nie bardzo wiem o co chodzi z tym reinstal.

Dziś też wchodziłem i nie działa nadal, ale jak zrobić ten reinstal? reinstal lola czy systemu o ja nie wiem...

Opublikowano

też miałem taki problem, kilka razy mi wywaliło ale cały czs próbowałem i poszło :P spróbuj kilka razy tak włączyć.

Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj ponownie League of Legends.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

zdejmij lola z firewalla bo po updacie zakładało spowrotem i moze Ci blokować jak większości, jak nie pomoże to patrz antywirus, w ostateczności wyłącz to wszystko i spróbuj again powinno pracować

W razie niepowodzenia sugeruję format kompa - bo za pewne masz windowsa 7 i Ci zamula... ( jezeli chcesz uniknac to ogarnij pulpit, zostaw ze 2 ikony i ogarnij panel sterowania )

16k7y4p.png

Opublikowano

Powodem wywalania z ładowania gry być wiele czynników, ale proponowałbym najpierw zaktualizować DirectX, Adobe Air, Flasha oraz sterowniki komputera.

Czy po wywaleniu wyskakuje jakikolwiek error? Bugsplat?

Opublikowano

Powodem wywalania z ładowania gry być wiele czynników, ale proponowałbym najpierw zaktualizować DirectX, Adobe Air, Flasha oraz sterowniki komputera.

Czy po wywaleniu wyskakuje jakikolwiek error? Bugsplat?

Ja mam taki problem z tym Bugsplatem, ale go ignoruję i włączam LOL'a ponownie.

Jaki to powód?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...