Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 PREMIUM PS3

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pozyczylem od kolegi bf3 wykorzystałem online
passa bo chcialem odkupić ale na allegro znalazłem wersje bf3 gra +
premium za 177 zł co jest lepszym rozwiązaniem, ale tam jest tylko kod
nie ma online
passa i kod do premium tylko 1 kod przypuszczam ze on jest jako online
pass i kod do premium jako 1 kod i co w tym wypadku by sie stało gdybym
wpisał ten kod? skoro mam juz 1 online passa aktywanego w bfie, wtedy ten online pass co mam od kolegi znów by działał i on by mógl go kolejny raz wpisac u siebie?

Za dobra odp. Limit lajków :)

RMCF

Opublikowano

Dajmy na to kupiłem już te bf3 premium i co nie moge wpisać tego kodu? bo on zawiera też online pass i kod do premium w jednym.

a 1 online pass mam aktywowany już.

RMCF

Opublikowano

Możesz wpisać ale kolega już nie będzie mógł wykorzystać tego kodu, czyli tak naprawdę nie odkupujesz tylko kupujesz sobie kolejny OP+Premium

Jak wiadomo do dyspozycji mamy dwa sloty, zawsze możesz iść do kolegi i zalogować się na swoje konto przy użyciu jego konsoli, będziesz mógł pobrać jeszcze raz wcześniej pobraną zawartość czyli choćby sam online pass który wcześniej wykorzystałeś na swojej konsoli.

Więc jeśli jeszcze nie kupiłeś tego premium to idziesz do kolegi, logujesz się na swoje konto i pobierasz OP na jego konsolę.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Możesz wpisać ale kolega już nie będzie mógł wykorzystać tego kodu, czyli tak naprawdę nie odkupujesz tylko kupujesz sobie kolejny OP+Premium

Jak wiadomo do dyspozycji mamy dwa sloty, zawsze możesz iść do kolegi i zalogować się na swoje konto przy użyciu jego konsoli, będziesz mógł pobrać jeszcze raz wcześniej pobraną zawartość czyli choćby sam online pass który wcześniej wykorzystałeś na swojej konsoli.

Więc jeśli jeszcze nie kupiłeś tego premium to idziesz do kolegi, logujesz się na swoje konto i pobierasz OP na jego konsolę.

No i takiej odpowiedzi oczekiwałem dzięki :) na Ciebie zawsze można liczyć już Ci 2 limity lajków wiszę : D tak więc dzieki wszystkim do zamknięcia

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...